Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ποιος υποδέχθηκε τον Μαρτίνς – Είδηση που θυμίζει… ΠΑΟ και θα κάνει πάταγο!
| 2018-04-10 21:18:00

Απίστευτο ποιος υποδέχθηκε τον Μαρτίνς – Είδηση που θυμίζει… ΠΑΟ και θα κάνει πάταγο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο ποιος υποδέχθηκε τον Μαρτίνς – Είδηση που θυμίζει… ΠΑΟ και θα κάνει πάταγο!

O άνθρωπος-κλειδί, το «πράσινο» παρελθόν και οι παικταράδες!

O Πέδρο Μαρτίνς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς έφτασε στην Ελλάδα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τον Πορτογάλο τεχνικό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ένας άνθρωπος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει σημαντικές δουλειές με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Σάκη Τζήκα, συνεργάτη της γνωστής αγγλικής εταιρείας management, Base Soccer, η οποία έτρεξε την υπόθεση της πρόσληψης του Μαρτίνς στους Ερυθρόλευκους.

Όπως προαναφέραμε, ο Τζήκας έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα την εποχή της πολυμετοχικότητας. Μάλιστα, έτρεξε ορισμένα πολύ σημαντικά deal για τους Πράσινους, με κορυφαίο την μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα το 2008!

H συνεργασία του Ολυμπιακού με την Base Soccer μπορεί να… ανοίξει αρκετές πόρτες για τους Πειραιώτες, καθώς η αγγλική εταιρεία εκπροσωπεί πολλούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και μάλιστα έχει στο δυναμικό της κορυφαία ονόματα, όπως ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Άσλεϊ Γιανγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα αδέρφια Αγιού της Σουόνσι και πολλούς άλλους.

Όσο για την Ελλάδα, η γνωστή εταιρεία management εκπροσωπεί τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, τον ταλαντούχο Λευτέρη Λύρατζη του ΠΑΟΚ, τον Ελληνοαυστραλό πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Τέρι Αντόνις, και τον επίσης Ελληνοαυστραλό νεαρό της Ουντινέζε, Παναγιώτη Αρμενάκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags