11/04/18 - 13:43

Νέα που καίνε για ΠΑΟ - Τι έγινε στη Super League για να πάρει ανάσα - Έτσι θα τον σώσουν;

Διεργασίες και ζυμώσεις για χάρη του Τριφυλλιού.

Sportdog Team
Νέα που καίνε για ΠΑΟ - Τι έγινε στη Super League για να πάρει ανάσα - Έτσι θα τον σώσουν;
3.071views 2shares

Κι ενώ σήμερα αναμενόταν το κρίσιμο Δ.Σ. της Superleague, που θα ψήφιζε υπέρ ή κατά για το θέμα του υποβιβασμού, αυτό οδηγήθηκε σε οριστική αναβολή.

Μέχρι τώρα λεγόταν ότι 10 σύλλογοι ήταν υπέρ στο να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση, δηλαδή να μην υποβιβάζονται, ωστόσο χρειάζονται 12 ψήφοι (τα 3/4) για να περάσει κάτι τέτοιο (αν και εφόσον δώσουν όλες το «παρών»).

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες και ζυμώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα την οριστική αναβολή του Δ.Σ. έτσι ώστε να βρεθούν οι ψήφοι που χρειάζονται για να αλλάξει ο κανονισμός. 

Αυτό φυσικά είναι κάτι το θετικό για τον Παναθηναϊκό, που ξέρει ότι αν δεν περάσει η αλλαγή του κανονισμού, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που θα ψήφιζαν θετικά ήταν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Λάρισα, Πανιώνιος, Λαμία, Απόλλων (που στο προηγούμενο Δ.Σ. είχε καταψηφίσει) και Κέρκυρα, ωστόσο η τελευταία ομάδα, που στο προηγούμενο Δ.Σ. είχε ψηφίσει «λευκό» φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να αλλάξουν και τα δεδομένα, ενώ αβέβαιη είναι και η πρόθεση των ΛεβαδειακούΠαναιτωλικού και Ξάνθης, όπως αναλύσαμε σε πρωινό θέμα. Αρνητικές είναι οι ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ