Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση Μήτρογλου σε όσους τον… έκραζαν - «Άλλο Ελλάδα, άλλο Γαλλία…»
| 2018-04-12 02:16:00

Απάντηση Μήτρογλου σε όσους τον… έκραζαν - «Άλλο Ελλάδα, άλλο Γαλλία…»

Sportdog Team
Απάντηση Μήτρογλου σε όσους τον… έκραζαν - «Άλλο Ελλάδα, άλλο Γαλλία…»

Τι είπε για την παρουσία του στη Μαρσέιγ.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές στην Γαλλία και σιγά σιγά να κερδίζει τον κόσμο της Μαρσέιγ, αλλά και ο ίδιος να… βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό.

Ο 30χρονος διεθνής φορ πάντως σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα «Equipe», απαντώντας σε όσους τον… έκραζαν, τόνισε πως αυτό αποτελεί «μέρος της ζωής σε μια μεγάλη ομάδα»!

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαι επιθετικός και πρέπει να είμαι δυνατός στην κορυφή.  Στις μεγάλες ομάδες, είναι φυσιολογικό να, έχεις κριτικές. Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, δέχονται κριτική. Γνωρίζω ότι εάν συνεχίσω να δουλεύω, τα γκολ θα έλθουν», δήλωσε ο Μήτρογλου και συμπλήρωσε: «Η Ligue 1 είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου που έχω παίξει. Έπαιξα έξι μήνες στην Αγγλία, η ομάδα υποβιβάστηκε και τραυματίστηκα. Αυτό δεν μετρά.

Αλλά, σε σύγκριση με την Πορτογαλία και την Ελλάδα, το γαλλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Είναι πιο φυσικό, με παίκτες που πιέζουν και μερικούς παγκόσμιας κλάσης. Προχώρησα μπροστά και δεν κρύβομαι. Θέλω να δώσω περισσότερα στους οπαδούς μας, να σκοράρω περισσότερα γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν αμφιβάλλω ποτέ για τον εαυτό μου»,
τόνισε ο Μήτρογλου.

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει 5 γκολ σε 15 συμμετοχές στη Ligue 1, ένα γκολ σε μία συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, τρία γκολ σε τρεις συμμετοχές στο Coupe de France και τέσσερις συμμετοχές στο Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags