11/04/18 - 21:39

Live η εκδίκαση της έφεσης: Άγρια κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μέχρι τα ξημερώματα για Ιβάν και Κομίνη!

Τρομερή ένταση στην αίθουσα και ατάκες... καρφιά.

Sportdog Team
Live η εκδίκαση της έφεσης: Άγρια κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μέχρι τα ξημερώματα για Ιβάν και Κομίνη!
82.319views 561shares

Συνεπώς η απόφαση από Δευτέρα και έπειτα. Καλό σας βράδυ!

Μέχρι τη Δευτέρα στις 14:00 η προθεσμία για την κατάθεση των υπομνημάτων από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

01.44: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία!

-Σε ερώτηση για το αν πήγαν μαζί οι παίκτες των δυο ομάδων στα αποδυτήρια, απάντησε: "Δεν πήγαν μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων μαζί στα αποδυτήρια. Πρώτα ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν τους παρεμπόδισε κανείς.

-Ανδρέας Δημάτος:
Εγώ σφύριγμα από τον Κομίνη δεν έχω ακούσει. Όταν ειπώθηκε για κάποιο σφύριγμα, τον ρωτήσαμε αν σφύριξε και γιατί, και είπε ότι σφύριξε για να προσέλθει στα αποδυτήρια ο κ. Λυσάνδρου. Τους παίκτες της ΑΕΚ εγώ δεν τους είδα σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ούτε ο Τσιντώντας, ούτε ο Τζανετόπουλος, ούτε ο Μάνταλος, που τους ανέφερε ο ΠΑΟΚ, αγωνίζονταν στο ματς. Ήταν ένα σοκ η εικόνα του κ. Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο. ΄Ηταν κάτι που δεν το είχα ξαναδει ποτέ.

01.20: Ολοκληρώνεται έτσι η εξέταση του Κωνσταντινίδη, περνάμε σε αυτή του Ανδρέα Δημάτου

Ερώτηση Ρίζου: Είπατε ότι πολλές φορές στην καριέρα σας νιώσατε φόβο. ΄΄Οπλο έχετε δει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο;
Κωνσταντινίδης: Όχι, όπλο δεν έχω δει.

-Ο Σιμόες που είπατε ότι ήταν έξω από τα αποδυτήρια του Κομίνη, τι ιδιότητα έχει;
-Είναι αρχηγός.
-Ήταν και ο Βιεϊρίνια μαζί του;
-Ναι. ήταν.

-Οι συνοδοί του τι ήταν; Υπάλληλοι της ΠΑΕ;
-Δεν γνωρίζω τι ήταν.
-Μπήκαν ΜΑΤ στα αποδυτήρια;
-Όχι, ήταν απλά η αστυνομική δύναμη.

Κωνσταντινίδης: Ναι εμφανίστηκε.

Ερώτηση Λυσάνδρου: Εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σαββίδης με συνοδεία;

Και συνεχίζει: Στην καριέρα μου έζησα στιγμές με φόβο και τρομοκρατία. Και βάζαμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη και τα έζησα. Αυτό σημαίνει τρομοκρατία! Στην Τούμπα, είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνθηκαν τρομοκρατία. Ο κ. Κομίνης μου είπε να ειδοποιήσω την ομάδα μου να βγει από τα αποδυτήρια. Του είπα ότι πρέπει να σφυρίξει για να βγουν και οι δύο ομάδες. Και αυτό έκανε ο Κομίνης.

01.00: Παντελής Κωνσταντινίδης: Στο βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώντα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κλπ. Το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου ή τρομοκρατίας. Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο. Όμως συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Και συνεχίζει: Επικαλούνται "δικαιολογημένη αγανάκτηση" του Σαββίδη. Ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο κ. Σαββίδης έκανε δήλωση που λέει ότι "η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και στην ικανότητά μας να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας". Τα συμπεράσματά δικά σας για τα περί "δικαιολογημένης αγανάκτησης". Δεν έχει μιλήσει κανένας για την έκθεση του παρατηρητή! Λέει επί λέξει ότι ο διαιτητής διέκοψε οριστικά για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ποτέ δεν απαντήθηκε και το ερώτημα τι θα γινόταν αν αντιδρούσε ο Δημητριάδης. Ή για το βίντεο που δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης πάει να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών και της παραμονής εκεί του Γιώργου Σαββίδη. Αποδείχτηκε ότι δεν δόθηκε ποτέ εντολή για επανέναρξη του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για το γκολ. Από το φύλλο αγώνα προκύπτει ότι ο Κομίνης φώναξε τους εκπροσώπους, τους ανακοίνωσε την απόφασή του για οριστική διακοπή και μετά τους ανακοίνωσε ότι μετράει το γκολ.Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τρικ. Το αν μέτρησε το γκολ ή όχι, ή αν ενδιέφερε εμάς, δεν φέρνει καμία απολύτως συνέπεια.

Βγήκαν ποτέ οι διαιτητές, έστω μέχρι την φυσούνα; Ποτέ. Το CAS έχει κρίνει παρόμοια υπόθεση. Το πότε οδηγούμαστε σε μια επανάληψη αγώνα. Υπάρχει νομολογία ότι πρέπει ο διαιτητής να πάει στους παίκτες και να τους πει "βγείτε έξω". Θα σας προσκομίσω την απόφαση ολόκληρη.Η ρητή εντολή του διαιτητή να βγούμε έξω δεν προκύπτει από κανένα αποδεικτικό μέσο. Το έχει βεβαιώσει ο Κομίνης τέσσερις φορές!

-Μηνάς Λυσάνδρου Ένας λόγος διακοπής άμεσα και βίαια του πρωταθλήματος, φαντάζομαι ότι αποτελεί και λόγο διακοπής του αγώνα.

00.20: Ολοκληρώθηκε η αγόρευση της δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι τώρα η σειρά του Μηνά Λυσάνδρου

-Ρίζου (ΑΕΚ): Ο αθλητικός χώρος της Τούμπας, είχε βιαστεί, είχε παραβιαστεί, και δεν είχε αποκατασταθεί. Το ερώτημα είναι αν οι παίκτες μας ήταν ανεπηρέαστοι για να μπορούν να λειτουργήσουν ως αθλητές και όχι ως μονομάχοι σε ρωμαϊκή αρένα.

- Ρίζου (ΑΕΚ): Ο ΠΑΟΚ προβάλει τον εξής αξιοπερίεργο ισχυρισμό, ότι η ΑΕΚ είναι υπαίτια επειδή δεν βγήκε να συνεχίσει. Μετά από αυτά τα γεγονότα που προκάλεσαν ακόμα και απειλή Grexit, η ΑΕΚ έπρεπε να βγει να αγωνιστεί! Γιατί δεν βγήκε η ΑΕΚ; Δεν βγήκε διότι δεν κλήθηκε ποτέ από τον διαιτητή! Δεν βγήκε στην σέντρα, δεν κάλεσε τις ομάδες και το λέει ρητά στο φύλλο αγώνος. Καταρρίφθηκαν όλες οι αξίες και όλες οι αρχές που πρέπει να διέπουν έναν αγώνα. Οι παίκτες μας ένιωσαν προσβεβλημένοι και απροστάτευτοι. Δεν είναι μονομάχοι ρε ρωμαϊκή αρένα, να αγωνίζονται γεμάτοι φόβο και τρόμο.

-Ρίζου (ΑΕΚ): Ολος ο κόσμος είδε έναν έξαλλο Ιβάν Σαββίδη, με συνοδεία 6-7 άνδρες της ασφάλειάς του, να επιτίθεται στην ΑΕΚ και στον Κομίνη. Τον είδαμε και στα βίντεο, να επιχειρεί να μπει και στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά να παρεμποδίζεται από τις αστυνομικές δυνάμεις. Η FIFA δεν θα δεχτεί στις τάξεις της μια χώρα όπου υπάρχει τέτοια ασυδοσία. Τι αμφισβητεί ο ΠΑΟΚ; Ότι εισέβαλε ο Σαββίδης με το όπλο; Ότι έκανε νεύμα στην ομάδα του να αποχωρήσει, ώστε να προκαλέσει την οριστική διακοπή του αγώνα; Αφού αυτό ήθελε, να αποχωρήσει η ομάδα του. Αυτό ήταν το ζητούμενό του. Όταν ο έντρομος Κομίνης κατακύρωσε το γκολ, τότε ξαφνικά... η διακοπή του αγώνα δεν ήταν επιθυμητή από τον ΠΑΟΚ. Αμφισβητεί ότι πήγε ο Σαββίδης να εισβάλει στα αποδυτήρια των διαιτητών; Τι αμφισβητούν σήμερα εδώ; Θέλουν να σας κάνουν ψυχολόγους, να καταλάβατε από την έκφρασή τους στο βίντεο αν ήταν φοβισμένοι!


Τρομερή ένταση στην αίθουσα! Αντιδρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για όσα είπε η Ρίζου, ο Γκαγκάτης έφυγε από την αίθουσα!

- Ρίζου (ΑΕΚ):
Οι εικόνες διέσυραν τις χώρα μας διεθνώς. Μήπως θα μας πει ο κ. Γκαγκάτσης ότι ήταν και μοντάζ, ότι δεν υπήρχε όπλο;

- 23.40: Μάκης Γκαγκάτσης:Μετά την εμφάνιση γκεστ σταρ του προπονητή του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ήρθε η ΑΕΚ να παίξει έναν αγώνα που θα έκρινε τον τίτλο. Ήρθε και είχαμε τρομοκρατία α λα καρτ! Όπως θα δείτε από το βίντεο δεν συζητάμε με τον Κομίνη και τον Λυσάνδρου κάτι άλλο πέραν του αν μετράει το γκολ ή όχι. Αυτό ήθελαν να ξέρουν, αν θα μετρήσει γκολ. Μια εικόνα ήταν όλη η ιστορία. Μια εικόνα που για κάποιους ήταν σοκαριστική, για άλλους ήταν τρομοκρατία α λα καρτ, μια εικόνα που ζωντανά δεν την είδε κανείς. Μόνο ο φωτογράφος το είδε.

Λάκης Σημαιοφορίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δίκιο 99%, αλλά 100%. "Μόλις διάβαζα την απόφαση από τη μία γέλαγα και από την άλλη ένιωθα οργή. Οι Μαουρίτσιο και Μάτος μιλούσαν μεταξύ τους, ο Χριστοδουλόπουλος έβγαζε selfie. Άλλος έπινε καφέ, Δεν υπάρχει κανένας τρόμος στους παίκτες της ΑΕΚ, γι' αυτό πρέπει να δείτε το βίντεο!

Λάκης Σημαιοφορίδης: Ο κ. Κομίνης, σε έντεκα σειρές που γράφει, θέλει να καταδικάσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό το κουρελόχαρτο αποδεικνύει ότι ο Κομίνης εγκλημάτησε σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Λάκης Σημαιοφορίδης
: Αισθάνομαι θιγμένος όταν σε μια υπόθεση καθαρά νομική, εμφανίζονται μπαμπούλες εξωγενείς και ενδογενείς και προσπαθούν να επηρεάσουν την κρίση σας.

-Λάμπρος Μπίρδας: Πρέπει να δείτε την υπόθεση νομικά. Ακόμα και αν υπήρχε κλίμα που η ΑΕΚ δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, ας παίξουμε τα επόμενα λεπτά. Ανυπαίτιος ο ΠΑΟΚ, ανυπαίτια και η ΑΕΚ.

- Λάμπρος Μπίρδας: Ο Σαββίδης να τιμωρηθεί, αλλά να τιμωρηθεί με τις διατάξεις που πρέπει. Να τιμωρηθεί για την είσοδο, όχι για απειλή.

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (ΠΑΟΚ): Δεν ευθύνεται ο ΠΑΟΚ για την διακοπή του αγώνα. Στην χειρότερη των περιπτώσεων πρέπει να παιχτούν τα τελευταία λεπτά.

- Ιδού το BINTEO-ντοκουμέντο μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας που θέλει να καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Σε αυτό φαίνονται οι παίκτες της ΑΕΚ... χαλαροί και ο Κομίνης να σφυρίζει για να βγουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.

Αχιλλέας Μαυρομμάτης (ΠΑΟΚ): Ο Στυλιάρας βγαίνει για να δει την κατάσταση στο γήπεδο. Το 90% του κόσμου είχε φύγει. Φαίνεται από το βίντεο ότι ο Κομίνης δείχνει καθαρά να βγουν οι ομάδες στο γήπεδο και σφυρίζει. Ο Δημητριάδης τότε κάνει χαρακτηριστική κίνηση άρνησης.

22.30: Αχιλλέας Μαυρομμάτης (ΠΑΟΚ): Είναι προφανές από το βίντεο ότι ο Ιβάν Σαββίδης προκαλείται από τον πάγκο της ΑΕΚ. Είναι εκνευρισμένος και βγάζει το μπουφάν του. Και εδώ αρχίζουν τα παράλογα. Ο Δημητριάδης είπε ότι ήθελε να δείξει το όπλο, πράγμα που είναι αδιανόητο. Αν ήθελε να το δείξει θα έκανε με τρόπο λιγότερο φανερό σε όλους. Δεν συνειδητοποιεί ότι έχει το όπλο πάνω του. Δεν κάνει κίνηση για να πιάσει το όπλο. Αρνούμαστε ότι απώθησε τον Δημητριάδη, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Δεν απείλησε κανέναν, δεν έβγαλε το μπουφάν για να δείξει το όπλο.Το όπλο δεν το έχει δει κανένας από τους παρευρισκόμενους. Δεν το καταγράφει κανείς σε εκθέσεις. Και ο Κομίνης ακόμα γράφει ότι ο Λυσάνδρου του το είπε. Δεν το έχει δει.

22.20: Δεκτοί και οι δύο από τον Δημήτρη Σκουτέρη

Μηνάς Λυσάνδρο
υ: Σεβαστή η απόφασή σας, και εμείς για λόγους ισότητας θα καλέσουμε ως μάρτυρα τον Ανδρέα Δημάτο.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Θα εξετάσουμε τον μάρτυρα ως αυτόπτη και αυτήκοο.

Μάκης Γκαγκάτσης: Μιλάμε για ένα ματς που κρίνει ένα πρωτάθλημα. Πώς θα υπάρξει δίκαιη κρίση αν δεν καταθέσει ένας άνθρωπος (σ.σ. Κωνσταντινίδης) που ήταν μάρτυρας στα όσα έγιναν.

Μηνάς Λυσάνδρου: Δεν συναινούμε. Υπήρξε μια πεντάωρη διαδικασία στο πρωτοβάθμιο που εξετάστηκαν όλα τα θέματα.

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Περάσαμε ένα μήνα των παθών, πρώτα με την υποκριτική στάση του Γκαρσία και ύστερα με τα όσα έκανε ο Κομίνης. Υπήρξε μια επικοινωνιακή καταιγίδα σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη. Η ΑΕΚ προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, θέλει να πάρει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, ενώ έχει χάσει ένα τέτοιο στο παρελθόν. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη, μόνο για δημιουργία κλίματος εντυπώσεων.Να εξετάσετε την υπόθεση ανεπηρέαστοι από αυτό το κλίμα. Ζητάμε να καταθέσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης για το κλίμα στα αποδυτήρια και τα όσα έγιναν εκεί.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Εγώ δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί κανείς.

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Είμαστε θύματα μιας κατάστασης η οποία αλλοιώνει την πραγματικότητα. Είναι μεγάλο το αίσθημα της αδικίας.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Απορρίπτεται το αίτημα διακοπής ή αναβολής. Θα προχωρήσουμε στην ουσία και επιφυλασσόμαστε.

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Αιτούμαστε διακοπή ή αναβολή για να αποφασίσετε για τα αιτήματά μας.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Δεν χρειάζονται εντάσεις. Να προχωρήσουμε την διαδικασία και επιφυλασσόμαστε για τα αιτήματα. Την ουσιαστική αλήθεια αναζητούμε εμείς

22.05: Μεγάλη ένταση στην αίθουσα!

Έλλη Ρίζου:
Εμείς φοβόμαστε κύριε πρόεδρε. Φοβόμαστε τα πιστόλια!

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Αν είναι να αναβληθεί η συζήτηση για να αποφανθείτε! Να φωνάξετε και τον Κομίνη. Υπάρχει εικόνα που τον δείχνει να σφυρίζει! Και δεν θέλουμε να το δούμε;

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Θα αξιολογήσουμε το αποδεικτικό υλικό και θα κρίνουμε αν είναι αναγκαία τα βίντεο. Όλα ανοιχτά είναι. Μπορεί να επαναλάβουμε και την συζήτηση για να καλέσουμε ξανά και τον κύριο Κομίνη. Έπρεπε να έρχονται οι διαιτητές εδώ, αλλά δεν προβλέπεται μέσο εξαναγκασμού. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ είμαι πάντα υπέρ της παρουσίας των διαιτητών εδώ.

Μηνάς Λυσάνδρου: Κύριε πρόεδρε, αυτά λέγονται τώρα επειδή είναι μπροστά οι δημοσιογράφοι. Δίνουν δική τους ερμηνεία για το τι δείχνουν τα βίντεο.

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Από το βίντεο φαίνεται ο Κομίνης ότι σφυρίζει και ότι ο Δημητριάδης σηκώνει τα χέρια και λέει όχι.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Επιφυλασσόμαστε επί του παρόντος. Θα κρίνουμε αν υπάρχει λόγος να προβληθούν τα βίντεο και αν θα ληφθούν υπόψη.

Λάκης Σημαιοφορίδης: Η πρωτόδικη απόφαση έχει τεράστιες πλημμέλειες. Πώς θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύει αυτό που λέει η ΑΕΚ, ότι οι παίκτες της ήταν τρομοκρατημένοι;

Μηνάς Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος ΑΕΚ): Μας διαφεύγει κάτι: Ο λόγος διακοπής του αγώνα είναι τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποδείξει με ένα βίντεο χωρίς ήχο, ότι ο Κομίνης είπε να βγουν οι ομάδες έξω. Αν το είχε πει, θα το έγραφε στο φύλλο αγώνα. Τι να φοβόμαστε εμείς;

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Μας πνίγει το δίκιο κύριε πρόεδρε. Ζητούμε να δείτε αυτό που συνέβη στα αποδυτήρια. Για να καταλάβετε το μέγεθος του σκανδάλου σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Κομίνη και την ΑΕΚ.

21.45: Λάκης Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Δεν κατανοώ την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Προσπαθεί να αποφύγει την προβολή του υλικού. Αυτός που έχει δίκιο, δεν φοβάται κάτι. Εμείς σαν ΠΑΟΚ δεν φοβόμαστε τίποτα. Κάναμε κάθε ενέργεια για να προσκομίσουμε τα στοιχεία. Αν δεν διερευνηθεί αυτό, θα έχουμε την μισή αλήθεια. Εγώ θα περίμενα από την ΑΕΚ να πει "να δούμε το βίντεο για να αποδειχτεί η αλήθεια.

Λάμπρος Μπίρδας: Την την πειράζει την ΑΕΚ; Τι φοβάται; Την ουσιαστική αλήθεια δεν θέλουμε όλοι εδώ;

Έλλη Ρίζου: Σας προσκομίζω τρεις αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Όλες λένε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό, αποδεικτικό στοιχείο που δεν εμφανίστηκε σε πρώτο βαθμό, με ευθύνη του κατηγορούμενου. Να μας πει ο ΠΑΟΚ πότε ακριβώς ζήτησε από την Εισαγγελία το υλικό και το αίτημά του απορρίφθηκε. Το αποδεικτικό αυτό μέσο προσκομίζεται απαραδέκτως. Έχουν προσκομιστεί βίντεο σε πρώτο βαθμό και βλέπουμε τον κ. Σαββίδη να κυνηγάει τον διαιτητή στα αποδυτήρια.

Αχιλλέας Μαυρομμάτης: Στην πρώτη αίτησή μας δεν μας δόθηκε το υλικό γιατί δεν αναγνωρίστηκε το έννομο συμφέρον. Την δεύτερη αίτησή μας προς την Εισαγγελία, την έχω. Και στο υπόμνημά μας στο πρωτοβάθμιο, αιτηθήκαμε να το ζητήσει ο αθλητικός δικαστής.

Έλλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Δεν επιτρέπεται στον δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία τα οποία δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο βαθμό από αμέλεια του εγκαλούμενου. Πρέπει να προσκομίσει στοιχεία ότι το ζήτησε και δεν του δόθηκε.

21.30: Μαυρομάτης (ΠΑΟΚ): Έχουμε ζητήσει να παραστεί ο κ. Κομίνης. Να ξεκαθαρίσει ποιος έχει την υπαιτιότητα για την διακοπή του αγώνα. Απέφυγε να έρθει στο πρωτοβάθμιο και απέφυγε να έρθει και εδώ. Ζητήσαμε να πάρουμε το οπτικοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια. Δεν το έκανε το πρωτοβάθμιο όργανο, είπε όμως ότι μπορούσε να το προσκομίσει ο ΠΑΟΚ. Εμείς το αποκτήσαμε αυτό το υλικό. Έχουμε ετοιμάσει μια πεντάλεπτη περίληψη από αυτό το υλικό.

Υπάρχει ένα πεντάλεπτο βίντεο, το οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιάσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποβάλλει αίτημα να παραστεί ο κ. Κομίνης στην έφεση για το λόγο ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

21.23: Επιστροφή στην αίθουσα, παρών και ο Δημήτρης Σκουτέρης.

21.10: Πλέον αναμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση για το αίτημα της ΑΕΚ και να μπούμε στο κυρίως μέρος της εκδίκασης. Ο Δημήτρης Σκουτέρης θα είναι αυτός που θα επιστρέψει και θα δικάσει την υπόθεση

Ομόφωνη η απόφαση της επιτροπής. Νέα διακοπή για δέκα λεπτά για να καθαρογραφεί η υπόθεση.

20.45: Απορρίπτεται το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη!!!

20.32: Μεγάλο βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του κ. Σκουτέρη από την εκδίκαση συζητιέται ακόμα και κανείς δεν ξέρει πόση ώρα ακόμα θα κρατήσει η συζήτηση αυτή. 

20.00: Καμία απόφαση ακόμα για τον Σκουτέρη! Και ακόμα δεν έχουμε μπει στην εκδίκαση της υπόθεσης...

19.30 Ακόμα περιμένουμε! Η εκδίκαση θα ξεκινήσει και πάλι όταν αποφασιστεί τι θα γίνει με την παρουσία του κ. Σκουτέρη ή μη. 

19.04: ΔΙΑΚΟΠΗ: Αποχώρησε ο Σκουτέρης από τον χώρο. Το δικαστήριο διέκοψε ώστε τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν επί του αιτήματος εξαίρεσης από πλευράς ΑΕΚ

Έλλη Ρίζου: Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας σε μια υπόθεση τέτοιας εξέχουσας σημασίας. Λυπούμαστε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Καθόλου για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι θέμα ουσίας.

Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ): Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί. Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού!

AEK (Έλλη Ρίζου): Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για εξαίρεσή σας από την υπόθεση.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο.

Απάντηση από την ΑΕΚ (Έλλη Ρίζου): Δείξατε υπερευαισθησία και ρωτήσατε πριν τον ΠΑΟΚ αν σας εμπιστεύεται για να δικάσετε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά!

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Η αίτηση εξαίρεσης υποβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο και η αίτηση της ΑΕΚ δεν υπεβλήθη με τον σωστό τρόπο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Απαιτείται δήλωση κατά την έναρξη της διαδικασίας και καταχωρείται στα πρακτικά. Το έγγραφο της ΑΕΚ είναι μια αίτηση απαράδεκτη. Θα ξεκινήσουμε την συζήτηση της υπόθεσης και θα ρωτήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ αν υποβάλλει το αίτημα και κατά την έναρξη της διαδικασίας.

- ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!

- Μπίρδας: Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό.

- 18.35: ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ προς τον ΠΑΟΚ: Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μουΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ στα γραφεία της ΕΠΟ πριν ξεκινήσει η διαδικασία:

Για τις 18:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, ότι ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, επέβαλε στον ΠΑΟΚ τιμωρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με -3 βαθμούς φέτος, -2 για του χρόνου, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων, 3 χρόνια στον Σαββίδη, 3 μήνες στον Μίχελ!

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι υπάρχει αίτημα εξαίρεσης του Σκουτέρη από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ενώ στη συζήτηση του συγκεκριμένου αιτήματος όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε να παραστεί.

Το sportdog.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα θα γίνονται στην εκδίκαση της Έφεσης. Απόφαση πάντως δύσκολα θα έχουμε σήμερα...
 

-O ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από τους κ.κ. Σημαιφορίδη, Μπίρδα, Μαυρομάτημ ενώ το παρών δίνουν ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

- Το νομικό τμήμα της Ένωσης, ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Ανδρέας Δημάτος έχει έρθει για λογαριασμό της ΑΕΚ.

- 18:08 Μόλις έφτασε και ο δικαστής Σκουτέρης.

-
Ο ΠΑΟΚ καταθέτει σήμερα την έφεση για την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα επιμείνει πολύ στο υλικό από το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ στα αποδυτήρια. Όπως σημειώνουν από τον Δικέφαλο του Βορρά, η εικόνα ανατρέπει τα πάντα και επιβεβαιώνει τον ΠΑΟΚ και διαψεύδει την Ένωση, η οποία με υπαιτιότητα της, δεν τελείωσε το ντέρμπι.

- 18.28: Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ