Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Σκουτέρη και ΑΕΚ, τρομεροί διάλογοι - Απορρίφθηκε το αίτημα της Ένωσης!
| 2018-04-11 20:48:00

Χαμός με Σκουτέρη και ΑΕΚ, τρομεροί διάλογοι - Απορρίφθηκε το αίτημα της Ένωσης!

Sportdog Team
Χαμός με Σκουτέρη και ΑΕΚ, τρομεροί διάλογοι - Απορρίφθηκε το αίτημα της Ένωσης!

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της Έφεσης.

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε η Εκδίκαση της Έφεσης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην Τούμπα, καθώς υπήρξαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον δικαστή Σκουτέρη και τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα των Κιτρινόμαυρων για εξαίρεσή του από την διαδικασία.

Ο Σκουτέρης ρώτησε αρχικά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν εμπιστεύονται την κρίση του, κίνηση που… εξόργισε τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι τόνισαν πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει και ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους, πως δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του!

Ωστόσο, μετά από διακοπή περίπου 1,5 ώρας, η Επιτροπή απέρριψε ομόφωνα το αίτημα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι διάλογοι του δικαστή Σκουτέρη με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ προς τον ΠΑΟΚ: Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου.

Μπίρδας: Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό.

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Η αίτηση εξαίρεσης υποβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο και η αίτηση της ΑΕΚ δεν υπεβλήθη με τον σωστό τρόπο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Απαιτείται δήλωση κατά την έναρξη της διαδικασίας και καταχωρείται στα πρακτικά. Το έγγραφο της ΑΕΚ είναι μια αίτηση απαράδεκτη. Θα ξεκινήσουμε την συζήτηση της υπόθεσης και θα ρωτήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ αν υποβάλλει το αίτημα και κατά την έναρξη της διαδικασίας.

Έλλη Ρίζου: Δείξατε υπερευαισθησία και ρωτήσατε πριν τον ΠΑΟΚ αν σας εμπιστεύεται για να δικάσετε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά!

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο.

Έλλη Ρίζου: Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για εξαίρεσή σας από την υπόθεση.

Μηνάς Λυσάνδρου: Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί. Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού!

ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Καθόλου για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι θέμα ουσίας.

Έλλη Ρίζου: Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας σε μια υπόθεση τέτοιας εξέχουσας σημασίας. Λυπούμαστε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags