Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγριεύει ο «τίγρης» και φτιάχνει ομάδα για του χρόνου - Έκλεισε περιζήτητο εξτρέμ!
| 2018-04-11 22:39:00

Αγριεύει ο «τίγρης» και φτιάχνει ομάδα για του χρόνου - Έκλεισε περιζήτητο εξτρέμ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αγριεύει ο «τίγρης» και φτιάχνει ομάδα για του χρόνου - Έκλεισε περιζήτητο εξτρέμ!

Τον έκανε δικό του από τώρα, ποιος «έτρεξε» το deal!

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει να μείνει συγκεντρωμένη στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της σεζόν, ώστε να κατακτήσει τους 6 βαθμούς που χρειάζεται και να σηκώσει το τρόπαιο μετά από 24 χρόνια.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για το μέλλον, αφού η διαφαινόμενη φετινή επιτυχία έχει… ανοίξει την όρεξη των διοικούντων για να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή.

Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να ενισχύσουν την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν και προτεραιότητα αποτελούν οι ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η ΑΕΚ φέρεται να «έκλεισε» ήδη για το καλοκαίρι τον Γιώργο Μασούρα!

Ο εξτρέμ του Πανιωνίου ανεβαίνει σταδιακά τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, η οποία είναι η κορυφαία της καριέρας του, με 7 γκολ και κομβική συνολικά παρουσία στη φετινή πορεία των Κυανέρυθρων. Ο Μασούρας παρακολουθείται εδώ και καιρό από την Ένωση και αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Γι’ αυτόν τον λόγο, σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος κινούταν για την απόκτησή του και πλέον το deal βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του.

Ο 24χρονος άσος αναμένεται να αποτελέσει μόνο την αρχή αναφορικά με τις μεταγραφές Ελλήνων παικτών στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να στελεχώσει την Ένωση με Έλληνες δημιουργώντας έναν «κορμό», πάνω στον οποίο η ομάδα θα στηριχτεί η ομάδα για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags