Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίμα για τη Γιουβέντους και τον Μπουφόν - Πρόκριση με μούφα πέναλτι στο 97’ για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-11 23:43:00

Κρίμα για τη Γιουβέντους και τον Μπουφόν - Πρόκριση με μούφα πέναλτι στο 97’ για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Κρίμα για τη Γιουβέντους και τον Μπουφόν - Πρόκριση με μούφα πέναλτι στο 97’ για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιούβε έφτασε κοντά στο θαύμα, αλλά o διαιτητής και ο Ρονάλντο έσωσαν τη Ρεάλ!

Κρίμα για τη ματσάρα που είδαμε!

Η Γιουβέντους πέτυχε απίθανη επιστροφή, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με 3-0 επί της Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέουν, όμως στο 93' ο διαιτητής Όλιβερ κατελόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων στο 93', με τον Ρονάλντο να ευστοχεί στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και να τους στέλνει στα ημιτελικά!

Πέρασε και η Μπάγερν, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Σεβίλλη.
 

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-3

Έξαλλοι και… με το δίκιο τους είναι οι άνθρωποι της Γιουβέντους με τον τρόπο που έχασαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών!

Η ομάδα του Αλέγκρι έψαχνε ένα… θαύμα μετά το εις βάρος της 3-0 από το πρώτο παιχνίδι και έφτασε πολύ κοντά σε αυτό. Μόλις στο 2’ ο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 37’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πανομοιότυπο τρόπο.

Ο Μπουφόν ήταν εκεί που έπρεπε σε 2-3 περιπτώσεις για να κάνει μεγάλες αποκρούσεις και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της Γιούβε, η οποία άντεξε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Βαράν.

Όχι μόνο αυτό, αλλά στο 60’ έγινε το 3-0 μετά από τραγικό λάθος του Νάβας και προβολή του Ματουιντί σε κενή εστία, με την Γιουβέντους να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Ρεάλ πίεσε, όμως ο Μπουφόν συνέχισε να πραγματοποιεί μία φανταστική εμφάνιση κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Ρονάλντο και του Ίσκο.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, αλλά μια κάκιστη απόφαση των διαιτητών κατέστρεψε τα πάντα. Στο 93’ ο Κρόος γέμισε για τον Ρονάλντο, αυτός πήρε την κεφαλιά-πάσα με στόχο τον επερχόμενο Βάθκεθ, ο οποίος έπεσε πολύ εύκολα στο έδαφος μετά από προβολή του Μπενατιά!

Ο Μπουφόν έβρισε τον διαιτητή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και εν συνεχεία ο Ρονάλντο ευστόχησε στο πέναλτι στο 97’ με αντίπαλο τον νεοεισελθόντα Σέζνι, μείωσε σε 3-1 και έστειλε τη Ρεάλ στα ημιτελικά!

 

Реал Мадрид - Ювентус. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 


Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη 0-0

Η Σεβίλλη στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Μόναχο προβληματίζοντας την Μπάγερν, όμως το τελικό 0-0 ευνόησε τους Βαυαρούς, που πέρασαν στα ημιτελικά σε συνδυασμό με το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν στη μεγαλύτερο κομμάτι του. Η Σεβίλλη είχε τη μεγαλύτερη εξ’ αυτών, με την κεφαλιά του Κορέα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στο 58’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπανέγκα σούταρε ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η Μπάγερν έχασε κι αυτή ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα δεν της κόστισε, αφού πήρε την πρόκριση.

 

Бавария - Севилья. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags