Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό μπέρδεμα με άσο του Παναθηναϊκού! Μένει ή φεύγει από την ομάδα;
| 2018-04-13 19:58:00

Τρελό μπέρδεμα με άσο του Παναθηναϊκού! Μένει ή φεύγει από την ομάδα;

Sportdog Team
Τρελό μπέρδεμα με άσο του Παναθηναϊκού! Μένει ή φεύγει από την ομάδα;

Τελικά τί ισχύει με την υπόθεσή του;

Μυστήριο επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τη στάση του Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος δηλώνει ότι παραμένει ανεπηρέαστος και συγκεντρωμένος στα αγωνιστικά ζητήματα παρά τα προβλήματα του συλλόγου, όμως οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο!

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL Esporte" αναφέρει σε ρεπορτάζ ότι ο αριστεροπόδαρος επιθετικός προχώρησε σε καταγγελία κατά του Παναθηναϊκού στη FIFA επειδή ο σύλλογς τού χρωστά τρεις μισθούς και ελπίζει να μείνει ελεύθερος!

Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα ελέγχεται για την εγκυρότητά του, αφού ο ίδιος ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε με δηλώσεις του στη Nova ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάζονται από την κακή οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομαδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Κοιτάξτε όλοι οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους αρχηγούς μας και προχωρήσαμε στην απόφαση που πήραμε, δεν επηρέασε το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στα όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν επηρεαζόμαστε από όσα γίνονται έξω από αυτόν", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε.

Για το αν επηρεάζονται από τα προβλήματα: "Όπως είπα και πριν η σκέψη μας είναι πως θα παίξουμε καλύτερα, καταλαβαίνεται ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν θα ερχόμαστε στις προπονήσεις και παίζουμε αγώνα, υπάρχουν οι μάνατζερ που ασχολούνται με αυτές τις καταστάσεις, φοράμε μια πολύ μεγάλη φανέλα και βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα, πρέπει να προχωράμε μπροστά, δεν πρέπει να μας επηρεάζουν όλα όσα γίνονται έξω από το γήπεδο".

Για το μέλλον του: "Καταρχήν εγώ δεν μιλάω κατευθείαν με κανέναν, τα θέματα τα χειρίζονται οι μάνατζερ και αυτοί είναι που μιλάνε με την διοίκηση, δεν μου έχει μιλήσει κανένας για έξοδο μου από τον σύλλογο, το οικονομικό θέμα δεν είναι μόνο του Λουτσιάνο, όλοι οι παίκτες έχουν αυτό το θέμα, εγώ θέλω να δοθεί λύση σε αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατόν".

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: "Δεν μίλησα με την διοίκηση εγώ για κάποιο τέτοιο θέμα, στη διάρκεια της αποχής εγώ είπα ότι αφού οι περισσότεροι έχουν πληρωθεί, να προχωρήσουμε κανονικά στις προπονήσεις, εγώ κοιτάζω μόνο το παιχνίδι, μετά  από έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό η μόνη μου έγνοια ήταν να επιστρέψω και να αγωνιστώ κανονικά".

Για τη θέση που παίζει: "Όπως είπατε και εσείς στη Λεγανές αγωνιστικά ως στράικερ αν και δεν είχα πολλές ευκαιρίες, αισθάνομαι πολύ καλά στη θέση αυτή, οπουδήποτε με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, εγώ θα αγωνιστώ κανονικά".

Για το τι να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκοί από αυτόν: "Να περιμένουν ότι θα βγάλω όλη τη θέληση και την όρεξη για τη νίκη, για να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους, τους περιμένω όλους την Κυριακή στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags