Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα «κάγκελα» και σε διπλό ταμπλό ο ΠΑΟΚ - Όλα... τούμπα στην έφεση με την ΑΕΚ; Πού ποντάρουν;
| 2018-04-13 20:36:00

Στα «κάγκελα» και σε διπλό ταμπλό ο ΠΑΟΚ - Όλα... τούμπα στην έφεση με την ΑΕΚ; Πού ποντάρουν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στα «κάγκελα» και σε διπλό ταμπλό ο ΠΑΟΚ - Όλα... τούμπα στην έφεση με την ΑΕΚ; Πού ποντάρουν;

Τρέχει και δε φτάνει ο Δικέφαλος του Βορρά, όλο το ρεπορτάζ.

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου που ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για αύριο στις 15:00 στην Καμάρα.
 
Μπορεί η οργάνωση της κινητοποίησης να αφορά τους φιλάθλους του συλλόγου, ωστόσο η ΠΑΕ βρίσκεται σε στενή επαφή με τους οργανωμένους, προκειμένου να επικοινωνήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το συλλαλητήριο, έχοντας ως βασικό στόχο να ξεπεράσει σε προσέλευση και επιτυχία το προηγούμενο.

Η αλήθεια είναι ότι η προσέλευση στις 8 Μαρτίου στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ήταν τόση όσο θα περίμεναν άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά (περίπου 3.000), με αφορμή το -3 για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και τώρα οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πάση θυσία να δώσουν πιο βροντερό «παρών» για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
 
Παράλληλα, βέβαια, η ΠΑΕ προσπαθεί να περιφρουρήσει τους οπαδούς και με κάθε τρόπο επιδιώκει να μη συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στη συγκεκριμένη συγκέντρωση. Στον ΠΑΟΚ δε θέλουν εντάσεις και έκτροπα, καθώς θεωρούν ότι έτσι θα χάσουν τα δίκια που θεωρούν ότι έχουν όσον αφορά την αντιμετώπιση που λαμβάνουν από όλους τους θεσμούς. Και η αλήθεια είναι ότι πως διαθέτουν τους κατάλληλους «μηχανισμούς» για να το καταφέρουν.

Αισιοδοξία για ανατροπή

Στο μεταξύ, όσον αφορά την υπόθεση της εκδίκασης της έφεσης για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην Τούμπα δείχνουν αισιόδοξοι ότι η απόφαση της αρχικής τιμωρίας μπορεί να ανατραπεί. Οι πληροφορίες του sportdog.gr από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν μια συγκρατημένη ελπίδα ότι θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, ποντάροντας σαφώς στην πολύ καλή παρουσία των δικηγόρων του συλλόγου στην Εφέσεων, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται.
 
Πάντως, την ίδια στιγμή και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία και, μάλιστα, όπως σας γράφαμε και χθες, είναι γεγονός ότι, πλέον, δεν υπάρχει η ανησυχία (τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό) των προηγούμενων ημέρων, πριν την εκδίκαση της έφεσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags