Facebook Pixel Sportdog.gr | Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ - «Είμαστε πρωταθλητές!» (ΦΩΤΟ)
| 2018-04-14 15:02:00

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ - «Είμαστε πρωταθλητές!» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ - «Είμαστε πρωταθλητές!» (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε με πορεία προς την Τούμπα!

Το κάλεσμα είναι για τις 15.00, στην Καμάρα, και η πορεία θα καταλήξει στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες το παινχίδι με τον Πανιώνιο.

- Κάτω από την Καμάρα έχει στηθεί η εξέδρα στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες.

- Αρκετοί άνθρωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου δίνουν το παρών. Ήδη ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Μαλιούφα, Αποστολίδη και Κωστίκου.

- Ο κόσμος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μέσα στο επόμενα λεπτά.

- H απουσία του Ιβάν Σαββίδη είναι δεδομένη, αλλά μένει να δούμε αν θα δώσει το παρών ο Γιώργος Σαββίδης.

- Aπό τα μεγάφωνα ακούγεται ο ύμνος του Δικέφαλου.

- Το παρών δίνουν και οι Πέλκας, Μαουρίσιο και Μαλεζάς.

- Έχουν ξεκινήσει οι ομιλίες.

- Ομιλία του Θανάση Κατσαρή στην Καμάρα.

- Ο Κατσαρής μεταξύ άλλων είπε: "Πρωταθλητή θέλουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο όχι στα νοσοκομεία κ στα δικαστήρια".

- Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς μεταξύ άλλων είπε: "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Κ θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί να το δείξουμε στον εγωιστικό χώρο. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

- Αυξάνεται ο κόσμος στην Καμάρα.

- Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ανέφερε: "Ήμουν και εγώ εκεί θα λέτε στα παιδιά σας για την μεγάλη συγκέντρωση που βλέπουμε τώρα όπου μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει. Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα κ ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την "κλοπή" του πρωταθλήματος που το αξίζαμε και το δείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τους πληροφορούμε όλους ότι ο κόπος τους θα πάει στράφι. Νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ψυχή μας. Δεν μπορούν όμως".

“Από εδώ από την καρδιά της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη την πόλη του ΠΑΟΚ τους φωνάζουμε τέλος στα ψεύτικα πρωταθλήματα. Κάτω οι κλέφτες των ονείρων μας. Το δίκιο είναι μαζί μας αδέλφια ΠΑΟΚτσηδες. Το πρωταθλήματα να κρίνετε στο γήπεδο όχι στα δικαστήρια όπως πάνε να το περάσουν. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον Σαββίδη το χρωστάμε στην ιστορία μας στους προγόνους μας. Μπιζιμ ΠΑΟΚ έλεγαν οι παλιότεροι , ο δικός μας ΠΑΟΚ” , κατέληξε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

- Το λόγο πήρε ο Τέλης Ζουρνατζίδης ο οποίος ανέφερε: "Πολλά χρόνια τώρα αλλά ειδικά τελευταίους μήνες , δυο λέξεις γυρνάνε στο μυαλό μας, ως εδώ, φτάνει! Είμαστε όλοι ένα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε σε αυτό τον “πόλεμο”. Ενότητα. Κλείσανε την Τούμπα; Θα πάμε Παλατάκι. Κλείσανε Παλατάκι θα πάμε Μίκρα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε".

- "Φέτος συμπληρώνω 55 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό το πράγμα που συμβαίνει σήμερα. Ούτε τη δεκαετία του 60', ούτε τη 70'. Οι αφεντάδες του Λεκανοπεδίου συμπεριφέρονται έτσι στην επαρχία και στον ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα. Περηφάνεια Άντισταση Όνειρο Κατάκτηση. Είμαστε δυνατοί και αξιοπρεπείς" αναφέρει ο Κούλης Αποστολίδης από πλευράς παλαιμάχων του ΠΑΟΚ.

- Το λόγο πήρε ο Γιώργος Τουρσουνίδης ο οποίος ανέφερε: "Να χαιρετήσω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, όλους εσάς που για ακόμη μια φορά είστε στους δρόμους κ στις επάλξεις γιατί την αδικία που έχει υποστεί ο σύλλογος, αυτό που γίνεται δεν θα τους περάσει. Ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του είναι δυνατός. Όλα τα πρωταθλήματα που προσπαθούν να κλέψουν ξανά δεν θα περάσει εσένα. Κύριοι θέλετε να διχάσετε την Ελλάδα; Δεν θα περάσει έτσι, θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο”.

- Ο κ. Τσαλόπουλος είπε: "Έχω γίνει 63 και η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μου. Ο Θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μπορεί πιστεύω να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Όλοι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο για να πετύχουμε το όνειρο μας. Να τους κάνουμε να βλέπουν εφιάλτες. Πέρυσι μετά το πρωτάθλημα του βόλει, είχα πει στον Ιβαν Σαββίδη στη νέα χρόνια έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δεν θα τους περάσει, δεν θα τους περάσει! Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ζητήσω και κάτι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του ΠΑΟΚ, δείτε ποιοι μας στηρίζουν και όταν έρθει η στιγμή να τους θυμηθείτε. Όλους τους άλλους να τους ΜΑΥΡΗΣΕΤΕ. Όλοι μαζί!".

- Τον λόγο πήρε και ο κ. Αριστείδης Φωκάς, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: "Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς".

- Ο κ. Τσαλόπουλος είπε: "Έχω γίνει 63 και η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μου. Ο Θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μπορεί πιστεύω να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Όλοι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο για να πετύχουμε το όνειρο μας. Να τους κάνουμε να βλέπουν εφιάλτες. Πέρυσι μετά το πρωτάθλημα του βόλει, είχα πει στον Ιβαν Σαββίδη στη νέα χρόνια έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δεν θα τους περάσει, δεν θα τους περάσει! Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ζητήσω και κάτι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του ΠΑΟΚ, δείτε ποιοι μας στηρίζουν και όταν έρθει η στιγμή να τους θυμηθείτε. Όλους τους άλλους να τους μαυρήσετε. Όλοι μαζί!".

- Σε λίγο θα ξεκινήσει η πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

- Η πορεία έφτασε στο ΠΑΜΑΚ.

- Η πορεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας.

- Δείτε βίντεο του sdna.gr:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags