Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... βλέπονταν, αλλά βολεύτηκαν και οι δύο
| 2018-04-14 16:53:00

Δεν... βλέπονταν, αλλά βολεύτηκαν και οι δύο

Sportdog Team
Δεν... βλέπονταν, αλλά βολεύτηκαν και οι δύο

Λαμία και Απόλλωνας έμειναν στο 0-0 και έμειναν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λιγκ, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο ισόπαλο 0-0 που φάνηκε να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες στην μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα εξυπηρέτησε και τις δύο ομάδες, που είδαν τη διαφορά από τη 15η Κέρκυρα να αυξάνει στους 5 βαθμούς, κι ενώ οι Φαίακες έχουν την υποχρέωση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που είχαν να θυμούνται οι λιγοστοί θεατές ήταν οι δύο αναγκαστικές (λόγω τραυματισμών) αλλαγές, μία για κάθε ομάδα (Ακόστα - Κούρος) και το συρτό σουτ του Μπούντνικ στο 38ο λεπτό, που εξουδετέρωσε πέφτοντας στη γωνία του ο Χουάντερσον.

Το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, σε σημείο που οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να φωνάζουν από την εξέδρα το σύνθημα «παίξτε μπάλα». Ένα άστοχο σουτ του Ελμπάζ μέσα από την περιοχή στο 64΄ κι ένα βολέ του Παντελιάδη στο 70΄, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων, ήταν οι μόνες αξιοπρόσεκτες στιγμές ενός αγώνα που πολύ γρήγορα θα περάσει στη λήθη... Για την Ιστορία, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσος Παπάζογλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+1 Παπάζογλου (δύο κίτρινες)

ΚΑΡΤΕΣ: Παπάζογλου

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Πίτι (30΄ Ακόστα), Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Μπούντνικ (85΄ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69΄ Φράγκος), Μπλάζιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37΄ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46΄ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85΄ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags