Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ποδόσφαιρο χωρίς... ενστάσεις και εφέσεις»!
| 2018-04-14 22:17:00

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ποδόσφαιρο χωρίς... ενστάσεις και εφέσεις»!

Sportdog Team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ποδόσφαιρο χωρίς... ενστάσεις και εφέσεις»!

Δείτε τι αναφέρει στο επίσημο σάιτ του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Δυο λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να πετύχει γκολ και να ξεκινήσει να παράγει όμορφο, επιθετικό, κανονικό ποδόσφαιρο, χωρίς εφέσεις και…ενστάσεις!

Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου διατηρούν την πρώτη θέση στο χορτάρι, πετυχαίνοντας μια ακόμη νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου. Μετά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο 1,5 μήνα, είναι αξιοσημείωτη η προσήλωση στις αρχές ποδοσφαίρου που τους έχουν καταξιώσει.

Το σκορ άνοιξε ο Εβγέν Σάκχοφ μετά από λάθος του Κότνικ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 15 τα τέρματα διπλασιάστηκαν με ακρίβεια…λέιζερ, με τον Ελ Καντουρί να είναι ο αποδέκτης μιας πανέμορφης ομαδικής προσπάθειας και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Το 2-0 ήταν και το -μάλλον κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους- σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, αν και ο ρυθμός μάλλον έπεσε. Εκπληκτικά ήταν και τα δυο επόμενα γκολ του αγώνα, ένα για κάθε ομάδα. Στο 66’ ο Πρίγιοβιτς έγινε ο εκτελεστής μιας ανάπτυξης από την άμυνα με ταχύτατες εναλλαγές της μπάλας για το 3-0. Ο Ντουρμισάι με ένα φοβερό σουτ έκανε το 3-1 και χειροκροτήθηκε από τους 20-30 παρευρισκόμενους στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο (74’ Μπίσεβαρ), Βιεϊρίνια ,Κάνιας , Σάκχοφ , Κάμπος (85’ Λημνιός ), Ελ Καντουρί (79’ Μουλέν ),Πρίγιοβιτς , Μακ .

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (68’ Οικονομίδης)., Σαββίδης (56’ Μακρύλλος), Μασούρας (73’ Μπραχίμι), Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags