Facebook Pixel Sportdog.gr | Παναθηναϊκή ψυχή! Υπάρχει ζωή στο Τριφύλλι, παλικάρια οι Πράσινοι, 1-0 τον Ατρόμητο
| 2018-04-15 19:14:00

Παναθηναϊκή ψυχή! Υπάρχει ζωή στο Τριφύλλι, παλικάρια οι Πράσινοι, 1-0 τον Ατρόμητο

του Δημήτρη Σκούφου
Παναθηναϊκή ψυχή! Υπάρχει ζωή στο Τριφύλλι, παλικάρια οι Πράσινοι, 1-0 τον Ατρόμητο

Πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Με ένα πέναλτι του Αντονί Μουνιέ στο 58' ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και έδειξε σημάδια ζωής, παρά την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Ατρόμητο να ξεκινάει καλύτερα και να χάνει σημαντικές φάσεις με τους Μπρούνο και Ντιγκινί, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του σταδιακά και απείλησε με τον Μουνιέ στο 20', ενώ ο Δώνης στο 39' αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες μπήκαν ξανά πιο δυναμικά και στα πρώτα λεπτά έχασαν μεγάλες φάσεις με τους Μπρούνο και Ουάρντα, πριν έρθει στο 58' το γκολ για το Τριφύλλι με το πέναλτι του Μουνιέ, ύστερα από καθαρή ανατροπή του Μάντσον στον Κουρμπέλη.

Ο Ατρόμητος πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση και απώλεσε φοβερή ευκαιρία με τον Ντάουντα στο 78', με τον Βλαχοδήμο να λέει "όχι" κάνοντας μια τρομερή επέμβαση.

Οι Πράσινοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μυστακίδη στο 82', μια εξέλιξη που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αντονί Μουνιέ! Ο Γάλλος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε το τρίποντο στο Τριφύλλι, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

 



Η ΦΑΣΗ: Η φάση στο 57' έκρινε όλη την έκβαση του αγώνα. Ο Μάντσον ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Κουρμπέλη και ο Μουνιέ πέτυχε το "χρυσό" γκολ από την άσπρη βούλα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Σωστός στις αποφάσεις του ο διαιτητής Κατσικογιάνης. Στην φάση του πέναλτι σφυρίζει ορθώς, αφού ο Μάντσον κλωστά τον Κουρμπέλη, ενώ δικαίως έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μυστακίδη για θέατρο, καθώς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού επιδίωξε την επαφή με τον αντίπαλό του για να πάρει το πέναλτι.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στην αρχή του ματς, όμως ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία στη συνέχεια και έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αναλογικά με την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Πάρα πολύ σημαντική ήταν η νίκη για τους Πράσινους, που έβγαλαν πάθος και έδειξαν ψυχή, υποχρεώνοντας τον Ατρόμητο στην δεύτερη σερί ήττα του και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Παναθηναϊκού

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε (76' Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Λουτσιάνο (65' Μυστακίδης), Δώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Βασιλακάκης (62' Ουμπίδες), Μπουσούλατζιτς (80' Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα), Ντιγκινί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags