15/04/18 - 21:23

Μεγάλη ατάκα Κάναντι για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού!

Δήλωση σεβασμού για τους Πράσινους.

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Κάναντι για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού!
3.782views 0shares

Με την ομάδα του τα είχε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό του για την προσπάθεια των Πράσινων κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά: 

«Σήμερα με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και είμαστε απογοητευμένοι μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όσον αφορά το ματς στα πρώτα 30' μπήκαμε καλά. Το πλάνο μας ήταν σωστό και αυτό φαίνεται και από τις ευκαιρίες που είχαμε σε αυτό το διάστημα. 

Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος αφού δεν είχαμε πάρει το προβάδισμα ήρθε το γκολ του αντιπάλου στη συνέχεια κάναμε 4-5 ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μένουμε με την πίκρα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. 

Θεωρώ ότι μας έλειψε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ. Να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τον χαρακτήρα που έδειξε με τόσο δύσκολες συνθήκες να πετύχει μια τόσο σπουδαία νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτές τις ομάδες». 

Για το αν ο Ατρόμητος αδίκησε τον εαυτό του: 
«Ναι, όταν στον Παναθηναϊκό κάνεις 7-8 ευκαιρίες και δεν μπορείς να κάνεις γκολ μπορείς να το πεις. Αυτό είναι στη σούμα που μας έλειψε». 

Για το αν ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη: 
«Δεν ξέρω ακόμα τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια. Αν νίκησε η Ξάνθη έχει πιθανότητες για την 4η θέση αν κάνει τρεις νίκες και εμείς τρεις ήττες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κερδίσουμε τον Πλατανιά στο επόμενο παιχνίδι». 

Για την ερχόμενη περίοδο: 
«Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Πάντα να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι, αυτό είναι το μεγάλο κίνητρο για όλους μέσα στον σύλλογο να διατηρήσουμε και του χρόνο και να μην ξεχνάμε ότι η 4η θέση είναι σαν πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο καθώς μπροστά μας έχουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτό θα επιδιώξουμε και μαθηματικά την επόμενη εβδομάδα». 

Για το αν περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του με το αριθμητικό πλεονέκτημα: 
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες ευκαιρίες αλλά είχαμε δυο καλές στιγμές. Θεωρώ πως θα πρέπει αν το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ