Facebook Pixel Sportdog.gr | Η γκάφα του Νικολάου, οι γκολάρες Μιραλάς-Φορτούνη και το πρώτο του Βρουσάι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-16 20:53:00

Η γκάφα του Νικολάου, οι γκολάρες Μιραλάς-Φορτούνη και το πρώτο του Βρουσάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η γκάφα του Νικολάου, οι γκολάρες Μιραλάς-Φορτούνη και το πρώτο του Βρουσάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Κέρκυρα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ κόντρα στην Κέρκυρα χάρη στη συνεργασία δύο παικτών, που έχουν δείξει εξαιρετική χημεία τη φετινή σεζόν, του Κώστα Φορτούνη και του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο 12' ο Έλληνας μέσος πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Ιρανό σέντερ φορ και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννακόπουλο σε τετ α τετ, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Δείτε το 1-0 ΕΔΩ

Ωστόσο, η Κέρκυρα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 27' έπειτα από "φθηνό" λάθος του Δημήτρη Νικολάου.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε κακή εκτίμηση, με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα από τον Ρόλε. Ο Αργεντινός τροφοδότησε τον Επστάιν, ο οποίος, αφού "άδειασε" τον Ένγκελς με ωραία προσποίηση, πλάσαρε με το δεξί τον Προτό και ισοφάρισε.

Δείτε το 1-1 ΕΔΩ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με μια κίνηση... σήμα κατατεθέν του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος έκανε ωραία ατομική ενέργεια συγκλίνοντας προς την περιοχή από τα αριστερά και με πολύ ωραίο δεξί σουτ στην απέναντι γωνία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο!

Δείτε το 2-1 ΕΔΩ

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το τρίτο γκολ των Ερυθρολεύκων στο 51'. Ο Μιραλάς έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στον Σπίνουλα από τα αριστερά και πέρασε κάθετη μπαλιά στον Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός γύρισε παράλληλα για τον επερχόμενο Φορτούνη και αυτός έκανε το 3-1 με κοντινή προβολή.

Δείτε το 3-1 ΕΔΩ

Στο 71' βρήκε δίχτυα ο Μπιόρν Ένγκελς με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κώστα Φορτούνη.

Δείτε το 4-1 ΕΔΩ

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο πιτσιρικάς Μάριος Βρουσάι, ο οποίος πήρε ασίστ από τον Ανσαριφάρντ και με πλάσαρε εύστοχα σε τετ α τετ πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε το 5-1 ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags