Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη απειλή από τους οπαδούς στα γραφεία του ΠΑΟ - Θα χαθεί η μπάλα αν το κάνουν...
| 2018-04-16 20:14:00

Απίστευτη απειλή από τους οπαδούς στα γραφεία του ΠΑΟ - Θα χαθεί η μπάλα αν το κάνουν...

Sportdog Team
Απίστευτη απειλή από τους οπαδούς στα γραφεία του ΠΑΟ - Θα χαθεί η  μπάλα αν το κάνουν...

Τρομακτικά τα όσα ακούστηκαν έξω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σαν… βόμβα έσκασε στον Παναθηναϊκό η απόφαση της ΕΠΟ να επιβάλλει στην ομάδα ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών για οφειλές στις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ.

Η εν λόγω εξέλιξη φέρνει τον σύλλογο στο… χείλος του γκρεμού, αφού σε περίπτωση που η ποινή ισχύσει, ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί αυτόματα, όπως άλλωστε προβλέπει ο κανονισμός για όποια ομάδα δέχεται τρεις διαφορετικές ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών σε μία σεζόν.

Όπως αναμενόταν, οι οπαδοί του Τριφυλλιού έγιναν έξαλλοι, σε βαθμό που έκαναν «ντου» στα γραφεία της ΠΑΕ, διακόπτοντας το Δ.Σ. που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα.

Έστω και την ύστατη ώρα, πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει την «καμπάνα» πληρώνοντας τα ποσά που απαιτούνται προς τους πιστωτές ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ποινή. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, πρέπει να δοθούν 20.000 ευρώ στον Τοτσέ και από 50.000 σε Λέτο και Εσιέν προκειμένου να αποφευχθεί η τιμωρία, κάτι που αναμένεται να γίνει όπως ανακοίνωσε επίσημα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πάντως, το γεγονός ότι οι Πράσινοι έφτασαν ξανά στο «παρά πέντε», είναι αυτό που έχει εξαγριώσει τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα, μπορεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις σχετικά με τα σημερινά γεγονότα στα γραφεία να δήλωσε ότι έγινε συζήτηση με τους οπαδούς σε ήρεμο κλίμα, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί του Τριφυλλιού φώναζαν τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των μελών της διοίκησης και απειλούσαν ότι θα τα μοιράσουν με φέιγ-βολάν στο γήπεδο της Λεωφόρου!
 

Ο ρόλος της Σουλούκου και η... ΑΕΚ

Παρεμπιπτόντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, η δικηγόρος των τριών παικτών, στους οποίους οφείλει χρήματα ο Παναθηναϊκός, είναι η αδερφή της Λίνας Σουλούκου, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου της ΑΕΚ και του φημολογούμενου «φλερτ» του Έλληνα χαφ με τον Ολυμπιακό. 

Χωρίς αυτό, ωστόσο, να παίζει κάποιο ρόλο στην υπόθεση της ποινής του Παναθηναϊκού, μιας και οι τρεις παίκτες, αλλά και η νομική τους εκπρόσωπος θεωρούν πως έβαλαν πλάτη για όσο περισσότερο μπορούσαν προκειμένου να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και δεν περίμεναν ότι η υπόθεση θα τραβήξει σε τέτοιο βαθμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags