Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις: Από μηχανής Θεός για τον Παναθηναϊκό - Βόμβα μέχρι 15 Μαϊου από Ασιάτες!
| 2018-04-16 21:59:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Από μηχανής Θεός για τον Παναθηναϊκό - Βόμβα μέχρι 15 Μαϊου από Ασιάτες!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις: Από μηχανής Θεός για τον Παναθηναϊκό - Βόμβα μέχρι 15 Μαϊου από Ασιάτες!

Πόσα χρήματα βάζουν άμεσα, γιατί πιέζουν τον Αλαφούζο.

 

Παρά την διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τους Πράσινους από Όμιλο ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία, ο  οποίος μάλιστα έχει υποβάλει ήδη στον Γιάννη Αλαφούζο την πρότασή του!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο υποψήφιος επενδυτής προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα, καθώς ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που θέλει να… μπει στον Παναθηναϊκό, πιέζει να τρέξει άμεσα το deal. Μάλσιτα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δώσει και τελεσίγραφο μέχρι τις 15 Μαΐου, μέσω του συνεργάτη του μεγαλοατζέντη Πίνι Ζαχάβι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags