Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο μεγιστάνας που θέλει τον ΠΑΟ - Οι απίστευτες διασυνδέσεις και τα deals με ομαδάρες
| 2018-04-16 22:46:00

Αυτός είναι ο μεγιστάνας που θέλει τον ΠΑΟ - Οι απίστευτες διασυνδέσεις και τα deals με ομαδάρες

Sportdog Team
Αυτός είναι ο μεγιστάνας που θέλει τον ΠΑΟ - Οι απίστευτες διασυνδέσεις και τα deals με ομαδάρες

Το προφίλ του Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ, τι έχει κάνει στο ποδόσφαιρο.

Yπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τους Πράσινους από Όμιλο ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία, ο οποίος μάλιστα έχει υποβάλει ήδη στον Γιάννη Αλαφούζο την πρότασή του! O επικεφαλής του ομίλου είναι ο Ταϊλάνδος, Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ.

Πρόκεται για τον 63χρονο ιδρυτή-πρόεδρο της Empire Asia Group, ο οποίος ηγείται του φαντ, Pan Asia Investments, το οποίο έχει έδρα την Ελβετία.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η πρώτη απόπειρα του Πιεμπονγκσάντ για να μπει στο ποδόσφαιρο, στο οποίο έτσι και αλλιώς έχει παρουσία. Το όνομά του έχει αναφερθεί χορηγικές συμφωνίες αφορούν τη Μάντσεστερ Σίτι, την Κάρντιφ, την Πόρτσμουθ και τη Ρέντινγκ. Έχει επίσης συνάψει συνεργασία με την Τσέλσι και τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Στις 26 Μαρτίου εξαγόρασε το 90% των μετοχών της βελγικής Μουσκρόν

Όσον αφορά το επιχειρηματικό του προφίλ, είναι μηχανολόγος μηχανικός, γι'αυτό και ασχολήθηκε με τον κατασκευαστικό τομέα. Έχει διασυνδέσεις στη Μέση Ανατολή αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags