Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί «φτιάχτηκε» ο Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη, ποιοι του «φώναξαν» - Τι είδε και έβαλε τα... κλάματα
| 2018-04-17 10:00:00

Γιατί «φτιάχτηκε» ο Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη, ποιοι του «φώναξαν» - Τι είδε και έβαλε τα... κλάματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Γιατί «φτιάχτηκε» ο Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη, ποιοι του «φώναξαν» - Τι είδε και έβαλε τα... κλάματα

Καυτό παρασκήνιο από το Φάληρο μόνο στο sportdog.gr.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς έφυγε αρκετά ικανοποιημένος από το γήπεδο μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Οι Ερυθρόλευκοι επανήλθαν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να λαμβάνει πολλά θετικά μηνύματα από τους παίκτες του ρόστερ και να βάζει πολύ καλό... βαθμό στις επιθετικές δυνατότητες της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα ήταν ρόδινα στην αναμέτρηση με τη σχετικά αδύναμη, Κέρκυρα, αφού οι νησιώτες έφτασαν ούτε λίγο ούτε πολύ 11 φορές σε θέση για γκολ και απείλησαν σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του Σίλβιο Προτό, με την άμυνα να... πελαγοδρομεί.

Επιβεβαίωσε, έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό που από καιρό έχει σημειώσει στους άμεσους συνεργάτες του, ότι δηλαδή το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η ανασταλτική του λειτουργία, το transition από θέση επίθεσης σε θέση άμυνας, αλλά και οι λανθασμένες θέσεις και αποφάσεις που παίρνουν συχνά οι αμυντικοί. 

Πάντως, ο 48χρονος προπονητής κράτησε σίγουρα στα θετικά τη διάθεση που εμφάνισαν όλοι οι παίκτες, που αγωνίστηκαν και κυρίως οι Βέλγοι, Κέβιν Μιραλάς, Μπίον Ένγκελς και Σίλβιο Προτό, οι οποίοι -με τον δικό του τρόπο ο καθένας- φώναξαν ξεκάθαρα ότι θέλουν να μείνουν και του χρόνου στον Πειραιά. Ακρως ικανοποιητικά στοιχεία όμως παρουσίασαν και οι πιτσιρικάδες του ρόστερ, δείχνοντας ότι υπάρχει ταλέντο και φιλοδοξίες στην επόμενη γενιά της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δει αγωνιζόμενους τους Δημήτρη Νικολάου, Θανάση Ανδρούτσο και Μάριο Βρουσάι, που εμφάνισαν μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα να «κερδίσουν» τον νέο τους προπονητή, ο οποίος πράγματι έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γήπεδο για το «νέο αίμα» που υπάρχει στον νέο του σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags