Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και τον Ταϊλανδό - Τι είπε για τον Γιαννακόπουλο!
| 2018-04-18 07:45:00

Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και τον Ταϊλανδό - Τι είπε για τον Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και τον Ταϊλανδό - Τι είπε για τον Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων πήρε θέση

Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό”, είναι η τοποθέτηση του “Mr ΣΚΑΪ” μιλώντας στο περιβάλλον του, όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport και συμπλήρωσε:

Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της”.  

Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά”, τονίζει. Η πλευρά του μεγαλομετόχου των “πρασίνων” μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι κάτι αντίστοιχο -όχι με επιστολή, αλλά μέσω δικού του προσώπου- έχει συμβεί και με την επιστολή που του έστειλε πριν λίγο καιρό το κονσόρτσιουμ “Athens Alive OAKA”, υπογεγραμμένη από τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, στενό συνεργάτη του Δ. Γιαννακόπουλου

“Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ.Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διεκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις”, λέει στο περιβάλλον του ο Αλαφούζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags