Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη η συμφωνία που «ψήνεται» με Κούγια - Αν γίνει, θα φέρει «σεισμό» μεγατόνων στον τόπο
| 2018-04-19 13:30:00

Απίστευτη η συμφωνία που «ψήνεται» με Κούγια - Αν γίνει, θα φέρει «σεισμό» μεγατόνων στον τόπο

Sportdog Team
Απίστευτη η συμφωνία που «ψήνεται» με Κούγια - Αν γίνει, θα φέρει «σεισμό» μεγατόνων στον τόπο

Τι ετοιμάζει ο «απρόβλεπτος» πρόεδρος της ΑΕΛ;

Είναι δεδομένα κάποια σκόρπια κομμάτια ενός υπό σύνθεση παζλ. Έχουμε και λέμε:

Ο Αλέξης Κούγιας ανέγραψε στις φανέλες της Λάρισας για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ τα επώνυμα του ήρωα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου και των στρατιωτικών μας Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται από τους Τούρκους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης.

Ο ατίθασος και «απρόβλεπτος» Αλέξης Κούγιας είναι γνωστό ότι αξιοποιεί κάθε φορά συμβάντα που ευαισθητοποιούν την κοινωνία ή έχουν πατριωτικό χαρακτήρα. Παρεμβαίνει δημόσια με τον γνωστό συναρπαστικό αυθορμητισμό του, που συνοδεύεται από υπόμνηση των λαϊκών καταβολών του. Με άλλα λόγια, παρεμβαίνει πολιτικά, δίνοντας μάλιστα στις δημόσιες αναφορές του συγκεκριμένο, ευδιάκριτο στίγμα.

Ερώτημα: Πρόκειται περί «ασύντακτων» παρεμβάσεων που δεν αποσκοπούν κάπου ή μελετημένα στρώνει έδαφος για κάτι επερχόμενο και ανατρεπτικό;

Απάντηση: Σύντομα θα πάρουμε… απάντηση. Ίσως και σήμερα! Μετά τη συνάντησή του έναν γνωστό, επίσης ανυπότακτο παράγοντα της δημόσιας ζωής του τόπου. Μη με ρωτάτε αν πρόκειται για πολιτικό, επιχειρηματία, καναλάρχη ή όποιον βάζει ο νους σας.

Δεσμεύομαι και τηρώ το off the record μέχρι νεωτέρας. Πάντως, αν συμφωνήσουν, θα δουλέψει με υπερωρίες το… Γεωδυναμικό Ινστιτούτο! Αφού θα πρόκειται για «σεισμική» εξέλιξη στον τόπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags