Facebook Pixel Sportdog.gr | «Με αμερόληπτη διαιτησία φαβορί ο ΠΑΟΚ – Να δείξει ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε το πρωτάθλημα… στα χαρτιά»
| 2018-04-19 17:38:00

«Με αμερόληπτη διαιτησία φαβορί ο ΠΑΟΚ – Να δείξει ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε το πρωτάθλημα… στα χαρτιά»

Sportdog Team
«Με αμερόληπτη διαιτησία φαβορί ο ΠΑΟΚ – Να δείξει ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε το πρωτάθλημα… στα χαρτιά»

Ατάκες για τον τελικό που θα συζητηθούν.

Ως ένα παιχνίδι αποδείξεων για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Αλαβάντας.

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ντέρμπι Δικεφάλων με φόντο το Κύπελλο και τόνισε ότι επιθυμούσε την ΑΕΚ ως αντίπαλος για να αποδείξουν οι «ασπρόμαυροι» ότι αδίκως τους αφαιρέθηκε ο τίτλος του πρωτθαλητή στις δικαστικές αίθουσες.

Ακόμη μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον ΠΑΟΚ καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του με την Ενωση

 Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αλαβάντας: 

 - μια πιθανή επιστροφή Χριστοδουλόπουλου στον ΠΑΟΚ: «Ο Χριστοδουλόπουλος έχει δείξει πραγματικά ότι έχει βοηθήσει την ΑΕΚ. Δεν το περίμενα, για να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει το γκολ ανά πάσα στιγμή, μπαίνει στην περιοχή, αναστατώνει την αντίπαλη άμυνα, είναι ένας επικίνδυνος ποδοσφαιριστής. Τώρα, δε θα έλεγα ότι αν γυρίσει στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει αλλά κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ».

 - τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει τώρα να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα και να δείξει ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε το Πρωτάθλημα που το πήρε στα χαρτιά. Πας κάτω, παίρνεις το Κύπελλο και δείχνεις ποια ήταν φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πριν βάλει το γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, πραγματικά  στεναχωριόμουν γιατί δεν ήθελα να πάει ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα στον τελικό. Ήθελα να την ΑΕΚ για να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι είναι καλύτερος και δικαιούνταν το Πρωτάθλημα που του το πήραν στα χαρτιά με αφαιρέσεις βαθμών και δικαστικές αποφάσεις».

 - το ποια ομάδα έχει παίξει φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Νομίζω ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος έπαιξαν καλύτερα φέτος. Η ΑΕΚ παίζει κλειστά πίσω, βάζει ένα γκολ και κερδίζει. Βέβαια επιβαρύνθηκε πολύ και από τα παιχνίδια της Ευρώπης και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα σε αυτόν τον ρυθμό. Δεν περίμενα να φτάσει η ΑΕΚ σε αυτό το σημείο και να τρέχει 90 λεπτά. Πίστευα θα κάνει κοιλιά και θα την επηρεάσει η κούραση. Όμως και χθες με τη Λάρισα έκαναν το γκολ στο 94’».

 - την έδρα του τελικού: «Εχω παίξει τέσσερις τελικούς με τον ΠΑΟΚ και τους έχω χάσει γιατί όλοι ήταν στην Αθήνα. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ το ΟΑΚΑ όμως εδώ θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Να τους πάρει το κύπελλο μέσα στο σπίτι τους. με μια αμερόληπτη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags