Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρασκήνιο-κόλαση με τον Λάζαρο - Λέτε να γίνει το κόλπο που δεν περίμενε κανείς;
| 2018-04-19 20:17:00

Παρασκήνιο-κόλαση με τον Λάζαρο - Λέτε να γίνει το κόλπο που δεν περίμενε κανείς;

Sportdog Team
Παρασκήνιο-κόλαση με τον Λάζαρο - Λέτε να γίνει το κόλπο που δεν περίμενε κανείς;

Κυριολεκτικά μήλο της έριδος ο Χριστοδουλόπουλος. Ολα στον... αέρα!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Αφενός για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, για το οποίο είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αφετέρου για τα αγωνιστικά του κατορθώματα, με αποκορύφωμα το εκπληκτικό γκολ του με την ΑΕΛ, που χάρισε στην Ένωση την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το θέμα του διεθνούς εξτρέμ «καίει» την ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που εξακολουθεί να παίζει το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να καιροφυλακτεί για να «κλέψει» τον Λάζαρο.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχει πετύχει τα πιο κρίσιμα γκολ της Ένωσης φέτος και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν θέλουν με τίποτα να τον δουν να φεύγει άδοξα και μάλιστα για ανταγωνιστή της ομάδας τους.

Σε κάθε περίπτωση, με την συνολική του παρουσία και με το φινάλε που έχει κάνει στη σεζόν, ο Λάζαρος έχει ανεβάσει τις μετοχές του θεαματικά. Έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο της ΑΕΚ, βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις του για νέο συμβόλαιο, ενώ το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού βάζει τη… θηλιά στο λαιμό της Ένωσης!

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, προέκυψε το εγκώμιο για τον Λάζαρο και από bloggers της Θεσσαλονίκης, που ασχολούνται με θέματα ΠΑΟΚ. Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει η παραμικρή φιλολογία για ενδεχόμενη συνεργασία ΠΑΟΚ-Χριστοδουλόπουλου, αλλά κακά τα ψέματα, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, ειδικότερα όταν στάζουν μέλι έγκυροι ρεπόρτερ από το βορρά.

Λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags