Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» πρόταση για βασικό του ΠΑΟΚ - Δεν έχουν ιδέα στον Δικέφαλο, τι θα γίνει από εδώ και πέρα
| 2018-04-19 22:15:00

«Σκάει» πρόταση για βασικό του ΠΑΟΚ - Δεν έχουν ιδέα στον Δικέφαλο, τι θα γίνει από εδώ και πέρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σκάει» πρόταση για βασικό του ΠΑΟΚ - Δεν έχουν ιδέα στον Δικέφαλο, τι θα γίνει από εδώ και πέρα

Αν προχωρήσει το deal, θα γεμίσουν με εκατομμύρια τα ταμεία.

Εξαιρετική σεζόν διανύει φέτος με τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πέλκας, όντας ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Έλληνας άσος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε προκύψει ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, που όμως δεν προχώρησε σε κάτι επίσημο.

Οι εμφανίσεις του είναι λογικό πως θα τραβήξουν τα βλέμματα και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων το καλοκαίρι, παρόλα αυτά, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια τέτοια ενημέρωση σχετικά στον ΠΑΟΚ, ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πέλκας "σπρώχνεται" αρκετά από τον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο, στην αγορά της Γερμανίας, όμως ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό από σύλλογο της Bundesliga.

Συνήθως, όταν προκύπτουν προτάσεις για πελάτες του, ο Κουτσολιάκος φροντίζει να "προϊδεάζει" τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, οπότε αν υπήρχε κάτι σίγουρο για τον Πέλκα, τότε στον Δικέφαλο του Βορρά θα το γνώριζαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags