Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με τελειωμένο στο Λιμάνι - Τρελάθηκε με... Γκαρσία, τα δίνει όλα - «Φέρνει» πίσω τα 7 εκατ.
| 2018-04-20 09:40:00

Ανατροπή με τελειωμένο στο Λιμάνι - Τρελάθηκε με... Γκαρσία, τα δίνει όλα - «Φέρνει» πίσω τα 7 εκατ.

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τελειωμένο στο Λιμάνι - Τρελάθηκε με... Γκαρσία, τα δίνει όλα - «Φέρνει» πίσω τα 7 εκατ.

Όλα τούμπα με ξένο, γιατί «σκίζεται» στο Ρέντη, μόνο στο sportdog.

Θέλει να μείνει «κάτοικος» Πειραιά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία! Όχι, ο λόγος δεν γίνεται για τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά για τον συμπατριώτη του, Μπιόρν Ένγκελς. Αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα του Πειραιά, παρά τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ο 24χρονος στόπερ και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής, όπως του «χρεώνεται» από την πατρίδα του.

Όπως έχει γίνει, πλέον, σαφές στο Ρέντη με τη συμπεριφορά, αλλά και τις αναρτήσεις του στα social media, ο Βέλγος στόπερ νοιώθει απελευθερωμένος από το τέλος της συνύπαρξής του με τον Όσκαρ Γκαρθία και πλέον, αισθάνεται πολύ πιο δυνατός και σίγουρος στην πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός αμυντικός αμφισβητήθηκε πάρα πολύ στο διάστημα της παρουσίας του Ισπανού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και είναι σαφές πως τα... χνώτα τους δεν ταίριαξαν ποτέ. Ο Βέλγος μόλις και μετά βίας έμπαινε στη 18άδα από τον Φεβρουάριο και μετά, ενώ κατά καιρούς έδειχνε τελείως απομονωμένος και... ξένο σώμα μέσα στην ομάδα.
 

Όμως, από τη στιγμή που έφυγε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο Μπιόρν Ένγκελς έγινε «άλλος άνθρωπος», στέλνοντας τα μηνύματα πως είναι «παρών» για το σύλλογο και ότι θα παλέψει για τη θέση του. 

Αυτό που φαίνεται τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη είναι ότι ο 24χρονος στόπερ δείχνει αποφασισμένος να δώσει «απαντήσεις» την επόμενη σεζόν μετά τη φετινή του μέτρια χρονιά και να δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από την επένδυση των 7 εκατομμυρίων στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, είναι σαφές πως δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πατρίδα του, κάτι που λογικά θεωρεί ως πισωγύρισμα για την καριέρα του και ζητά να κριθεί σε βάθος χρόνου, καθώς άλλωστε αυτή είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται εκτός συνόρων και η προσαρμογή σε έναν ξένο τόπο δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Παράλληλα, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά, ο Μπιόρν Ένγκελς θα έφευγε σε αυτή τη φάση από τον Ολυμπιακό μόνο για να παίξει στην Αγγλία και αυτός ακριβώς είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της καριέρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags