Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο «μπαμ» του Μαρινάκη, «χουνέρι» σε όλους - «Ντου» στην ΑΕΚ, φήμες για «πράσινο» άσο!
| 2018-04-20 13:50:00

Το πρώτο «μπαμ» του Μαρινάκη, «χουνέρι» σε όλους - «Ντου» στην ΑΕΚ, φήμες για «πράσινο» άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο «μπαμ» του Μαρινάκη, «χουνέρι» σε όλους - «Ντου» στην ΑΕΚ, φήμες για «πράσινο» άσο!

Τα σαρώνει όλα ο Θρύλος στην Ελλάδα, κινήσεις που ανάβουν τα αίματα.

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει διαμορφώσει ακόμα άποψη για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και να μην έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για τον «νέο Ολυμπιακό» , ωστόσο στο Λιμάνι δουλεύουν ήδη τις περιπτώσεις που απασχολούν από την εγχώρια αγορά, προκειμένου να προλάβουν τους υποψήφιους «μνηστήρες».
 
Γι’ αυτό και οι πρωταθλητές φέρονται, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και παρά τη σχετική διάψευση της Λάρισας, πως έχουν «κλείσει» τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος είναι ομολογουμένως από τους κορυφαίους μπακ του φετινού πρωταθλήματος.
 
Μάλιστα, αν όντως ισχύει ότι ο παίκτης θα φοράει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν, πρόκειται δεδομένα για μεγάλη «νίκη» των Πειραιωτών, καθώς το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ δεδομένα τον είχε «τσεκάρει» και η Κοπεγχάγη από το εξωτερικό.
 
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του παίκτη διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον... ΠΑΟΚ, επομένως η κίνηση του Ολυμπιακού να «αρπάξει» τον νεαρό άσο τόσο άμεσα, ενδεχομένως να σημαίνει ότι πρόλαβε τον Δικέφαλο του Βορρά, αν και δεν προκύπτει με βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρισκόταν στην «ασπρόμαυρη» λίστα.
 
«Ντου» και για Λουντ;
 
Όπως και να έχει, πάντως, φαίνεται πως στο Λιμάνι είναι πιο μπροστά από όλες τις κορυφαίες ομάδες της Super League όσον αφορά τους εγχώριους στόχους.

Μάλιστα, υπάρχει φημολογία τις τελευταίες ώρες πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει «ντου» για έναν ακόμα «καυτό» όνομα του πρωταθλήματος, τον Ρόμπιν Λουντ, που είναι «φευγάτος» από τον Παναθηναϊκό και το όνομά του έχει «συνδεθεί» έντονα με την ΑΕΚ. Από τον παίκτη, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο σενάριο, ενώ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Φιλανδός άσος έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
 
Τίποτα για Φορτούνη
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά τα τελευταία σενάρια περί ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ για τον Κώστα Φορτούνη, δε φαίνεται πως υπάρχει τίποτα επίσημο από την πορτογαλική ομάδα για τον Έλληνα άσο, για τον οποίο γενικότερα σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια «ενόχληση» στους Πειραιώτες από σύλλογο του εξωτερικού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags