Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε επαγρύπνηση στην ΑΕΚ – Πρόβλεψη για «ντου» και αποφυγή αφαίρεσης βαθμών
| 2018-04-20 20:57:00

Σε επαγρύπνηση στην ΑΕΚ – Πρόβλεψη για «ντου» και αποφυγή αφαίρεσης βαθμών

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σε επαγρύπνηση στην ΑΕΚ – Πρόβλεψη για «ντου» και αποφυγή αφαίρεσης βαθμών

Επί ποδός πολέμου στην Ένωση για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχει λάβει χαρακτήρα φιέστας από τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος εξαντλεί τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν, την προπώληση 30.000 μαγικών χαρτιών. Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr σε σχετική ανάρτηση, ήδη υπάρχει sold out σε 18 θύρες.

Στην Ένωση όμως βρίσκονται σε αυξημένη επαγρύπνηση. Ο κίνδυνος για προβοκάτσια άλλωστε είναι μεγάλος, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι στα τελευταία εντός ΟΑΚΑ ματς εξουδετέρωσαν «απειλές», χάρη στη βοήθεια απλών οπαδών και ειδικής ομάδας που λειτουργεί σε συναργασία με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ομάδας έγινε ευρεία σύσκεψη, με τον υπεύθυνο ασφαλείας, Δημήτρη Παπαπαναγιώτου και όλο το προσωπικό που ανέλαβε με επιτυχία τον εσωτερικό έλεγχο σε όλες τις θύρες στα προηγούμενα ματς, κυρίως με Παναθηναϊκό και Λάρισα.

Οπότε, θεωρείται δεδομένο, ότι την Κυριακή θα υπάρξει η ίδια ίσως και μεγαλύτερη προσοχή λόγω της μαζικής συρροής του κόσμου στο στάδιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ανεξάρτητα από τις αστυνομικές δυνάμεις, θα υπάρξει επιπλέον φύλαξη, από ανθρώπους ιδιωτικής ασφάλειας, ούτως ώστε να μην γίνει το παραμικρό και τιμωρηθεί η ομάδα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα σκαλοπάτι από την κατάκτηση του τίτλου, ένα όνειρο που θέλουν να ζήσουν οι Ενωσίτες μετά από 24 χρόνια. Για να γίνει αυτό ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό δεν είναι φιέστα, οπότε υπερβολικές αντιδράσεις μπορούν να βάλουν την ομάδα σε μπελάδες.

Μπορεί να ακούγεται αποκρουστικό και συνάμα αντιποδοσφαιρικό, αλλά ακόμα και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για πανηγυρισμούς καθιστάται απαγορευτική. Μάλιστα υπάρχει ειδικός σχεδιασμός ώστε να αποφευχθεί τέτοιο σενάριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ, αφού ο ΚΑΠ προβλέπει αφαίρεση βαθμών.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν ανάλογες αναρτήσεις από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να πάρει για πολλοστή φορά φέτος, το μήνυμα, της προστασίας της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags