Facebook Pixel Sportdog.gr | Πότε αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός – Πόσα λεφτά δίνει ο Ταϊλανδός – Μόνο έτσι χαλάει το deal
| 2018-04-21 18:56:00

Πότε αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός – Πόσα λεφτά δίνει ο Ταϊλανδός – Μόνο έτσι χαλάει το deal

του Νίκου Στεργίου
Πότε αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός – Πόσα λεφτά δίνει ο Ταϊλανδός – Μόνο έτσι χαλάει το deal

Τι απομένει για να μπει το Τριφύλλι σε νέα εποχή.

 

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω επιστολής που έστειλε στον Ταϊλανδό επενδυτή Πιεγκπονσάντ, έκανε δεκτή την πρότασή του για την παραχώρηση της ΠΑΕ.

Μετά και την σημερινή εξέλιξη, το deal για να αλλάξει χέρια το Τριφύλλι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και το μόνο που απομένει για να είναι οριστικό, είναι η απάντηση της άλλης πλευράς.

Στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε γνωστό πως παραχωρεί όλες τις μετοχές του άμεσα ή έμμεσα έναντι ενός ευρώ,
με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σχήμα του Πιεγκπονσάντ, απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά που είχε γίνει στις 16 Απριλίου 2018.

Για να κλείσει λοιπόν η συμφωνία και ο Παναθηναϊκός να περάσει στην «Pan Asia», θα πρέπει η πλευρά του Ταϊλανδού να αποδεχθεί στο 100% το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Αλαφούζου.

Μόνο τότε θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία και επόμενη μέρα στο Τριφύλλι, με όλες τις πληροφορίες πάντως να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πιεγκπονσάντ ήδη ενημερώθηκε για την απάντηση του Αλαφούζου και μέχρι την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να τρέξει την υπόθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags