Facebook Pixel Sportdog.gr | Από βόμβα σε βόμβα: Απάντηση-κόλαση του Ταϊλανδού σε Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό!
| 2018-04-21 21:51:00

Από βόμβα σε βόμβα: Απάντηση-κόλαση του Ταϊλανδού σε Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Από βόμβα σε βόμβα: Απάντηση-κόλαση του Ταϊλανδού σε Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό!

Τρομερές οι εξελίξεις στο Τριφύλλι - Θα έχουμε ανατροπές;

Παρά την σχετική αισιοδοξία που υπήρξε τις πρώτες ώρες, μετά την δημοσίευση της επιστολής του Γιάννη Αλαφούζου πως δέχεται την πρόταση του Ταϊλανδού επιχειρηματία Πάιρο Πιενγκμπονγκσάντ, πλέον φαίνεται πως το τοπίο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του νέου επενδυτή δεν είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη από την απάντηση που έλαβε και μάλιστα συνεργάτες του ενημερώνουν, πως ο νυν μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ αποδέχθηκε μία πρόταση, που είναι διαφορετική από αυτή που κατέθεσε ο Πιενγκμπονγκσάντ και χαρακτηρίζουν την απάντησή του ως... μαϊμού ναι!

Η απέναντι πλευρά θεωρεί ότι στην επιστολή του Αλαφούζου δεν υπάρχει λεπτομερής αναφορά στα οικονομικά δεδομένα και το ποσό που αναφέρεται, ύψους 27 εκατ. ευρώ, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, δεν διευκρινίζεται περαιτέρω. 

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως πρότεινε να δώσει ένα ποσό που θα φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά για μία «καθαρή» από χρέη ΠΑΕ, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με όσα απάντησε ο Αλαφούζος.

Αυτή τη στιγμή, το θέμα των χρεών (που ίσως πλησιάζουν και τα 60 εκατ. ευρώ!) δεν έχει ξεκαθαρίσει και ίσως αποτελέσει το μεγάλο «αγκάθι» για την ολοκλήρωση του deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags