Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κρίνουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τινάζονται όλα στον αέρα;
| 2018-04-22 12:00:00

Τρομερό: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κρίνουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τινάζονται όλα στον αέρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερό: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κρίνουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τινάζονται όλα στον αέρα;

Πώς οι δύο Δικέφαλοι αναμένεται να τα καθορίσουν όλα. Τι μας περιμένει;

Ιδιαιτέρως σημαντική και κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που έρχεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών Ομοσπονδιών για την αποβολή ή μη της ΕΠΟ.

Ο κίνδυνος του GREXIT παραμένει πιθανός, αν και οι πιθανότητες πλέον είναι υπέρ μας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sportdog.gr, όλα δείχνουν πως και αυτή την φορά θα τη… γλιτώσουμε, τουλάχιστον προσωρινά ή πιο συγκεκριμένα μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ματς το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος θα βρεθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της FIFA και ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής που θα αποφανθεί για την εισήγηση της Επιτροπής Παρακολούθησης και η οποία ως γνωστόν έχει προτείνει GREXIT.

Η πλευρά του Γραμμένου θα έχει μαζί της και σειρά εγγράφων και θα παρουσιάσει την υπερασπιστική γραμμή του γιατί δεν πρέπει να υπάρξει GREXIT, ωστόσο όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, πρόθεση της FIFA είναι – για την ώρα – να επισημάνουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ το θέμα του τελικού.

Δεν θα υπάρξει ούτε σύσταση ούτε προειδοποίηση. Απλά θα ενημερωθεί η ελληνική πλευρά για τον τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ κανονικά με κόσμο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ματς το οποίο ίσως αποτελέσει το μεγάλο τεστ για να αποφύγουμε οριστικά το ενδεχόμενο ενός GREXIT.

Πάντως, εκτιμάται ότι ακόμα κι αν υπάρξει το… χειρότερο σενάριο του GREXIT, αυτό θα είναι για χρονικό διάστημα τέτοιο και τόσο που δεν θα επηρεάσει ούτε την εθνική ομάδα, αλλά ούτε και τους συλλόγους. Επίσης, η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί από το κογκρέσο της FIFA που θα συγκληθεί στις 10/6 στη Μόσχα και μέχρι τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να δώσει άλλα δικαιώματα. Γι’ αυτό και ο τελικός είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags