Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα με τον Ταϊλανδό!
| 2018-04-23 07:30:00

Είδηση-έκπληξη για τον Ταϊλανδό και τον ΠΑΟ - Στα όριά τους οι παίκτες - Τι θα συμβεί σήμερα!

Sportdog Team
Είδηση-έκπληξη για τον Ταϊλανδό και τον ΠΑΟ - Στα όριά τους οι παίκτες - Τι θα συμβεί σήμερα!

Ποιος είπε ότι ο Πιεμπονγκσάντ θέλει μόνο τον Παναθηναϊκό;

Εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές επαφές ανάμεσα στους Πράσινους και τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Σημερινό ρεπορτάζ της SportDay, όμως, αποκαλύπτει ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν σκοπεύει να σταματήσει στο Τριφύλλι (ή μόνο στο Τριφύλλι) την επένδυσή του στπν χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς υπάρχει επαφή για την απόκτηση και της Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Κάτι που αποδεικνύει ότι ασχολείται με πολλές υποθέσεις και, προφανώς, αν δεν προχωρήσει η μία υπόθεση έχει εναλλακτικές της...

Την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Κορωπί, για να ενημερώσει τους παίκτες για το αίτημά τους να πληρωθούν μέχρι αύριο το 70% της δόσης του Δεκεμβρίου, συν δύο μισθούς στους εργαζόμενους και τα μέλη του ιατρικού και προπονητικού τιμ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ζητήσει υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα. Σε αυτή την περίπτωση οι ποδοσφαιριστές θα φανεί αν θα κάνουν πράξη όσα έχουν δηλώσει και από αύριο αρχίσουν ξανά αποχή από τις προπονήσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags