Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο που θα κάνει πάταγο - Αυτόν «βλέπει» ο Τίγρης για αντι-Χιμένεθ, είναι σε top ελληνική ομάδα!
| 2018-04-23 13:05:00

Σενάριο που θα κάνει πάταγο - Αυτόν «βλέπει» ο Τίγρης για αντι-Χιμένεθ, είναι σε top ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σενάριο που θα κάνει πάταγο - Αυτόν «βλέπει» ο Τίγρης για αντι-Χιμένεθ, είναι σε top ελληνική ομάδα!

Τον έχει No1 στη λίστα, αν και εφόσον δεν τα βρει με τον Ισπανό.

Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα χθες με τη νίκη της επί του Λεβαδειακού και αναμένει, πλέον, και την απόφαση της έφεσης, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια.
 
Στην Ένωση, λοιπόν, έχουν την πολυτέλεια να κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας από την παραμονή και την ανανέωση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πιστώνεται το γεγονός ότι έφτιαξε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη και κυρίως κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.
 
Όπως αναφέρουν, άλλωστε, όλες οι πληροφορίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κρατήσει τον Ισπανό στον πάγκο της ομάδας και να σχεδιάσει μαζί του τη «νέα ΑΕΚ». Γι’ αυτό και αναμένεται να τον ανταμείψει με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει πιθανότητα και αυξημένες αποδοχές.
 
Πάντως, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, για οποιονδήποτε λόγο, κάτι που, όπως προαναφέραμε, δε συγκεντρώσει σοβαρές πιθανότητες, καθώς και ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί διακαώς την παραμονή στην Ένωση, το αφεντικό της ομάδας φαίνεται πως έχει μία έτοιμη εναλλακτική στο μυαλό του.
 
Ο λόγος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο εκτιμάει ιδιαιτέρως και με τον οποίο έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας από το παρελθόν. Στην πραγματικότητα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δύο «απόπειρες» να φέρει τον Έλληνα τεχνικό στην ΑΕΚ, μία όταν το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό και μία πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πότε δεν πήρε την τελική απόφαση, έχοντας κάποιους ενδοιασμούς.
 
Πλέον, όμως, δείχνει να είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Μαρίνου Ουζουνίδη και σε περίπτωση που η ΑΕΚ ψαχτεί για προπονητή (μοιάζει αδύνατον αυτή τη στιγμή, το επαναλαμβάνουμε), εκτιμάται ότι θα είναι η πρώτη επιλογή που θα εξετάσει ξανά ο Τίγρης.
 
Εξάλλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης λέγεται ότι, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, δε θα βιαστεί να αναλάβει άλλη ομάδα και θα αναμένει τις πρώτες… απολύσεις της νέας σεζόν, με τον πάγκο της ΑΕΚ να θεωρείται μία πολύ ελκυστική επιλογή για τον ίδιο. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags