Facebook Pixel Sportdog.gr | Όνομα... κόλαση για αντι-Μιραλάς - Διπλό «μπαμ» σε άμυνα, ποιοι τελειώνουν οριστικά, τρελό «άκυρο»
| 2018-04-23 14:25:00

Όνομα... κόλαση για αντι-Μιραλάς - Διπλό «μπαμ» σε άμυνα, ποιοι τελειώνουν οριστικά, τρελό «άκυρο»

του Παναγιώτη Νικολάου
Όνομα... κόλαση για αντι-Μιραλάς - Διπλό «μπαμ» σε άμυνα, ποιοι τελειώνουν οριστικά, τρελό «άκυρο»

Τρέχουν τα μεταγραφικά μετά τη «σφαλιάρα» στη Ριζούπολη.

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό, όπως σας αναλύσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Βέλγου άσου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βγουν στην αγορά να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του έμπειρου εξτρέμ, αναζητώντας στο εξωτερικό σαφώς κάτι ανάλογο σε εμπειρία και αξία.

Μία περίπτωση, λοιπόν, που ενδεχομένως θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πειραιώτες για τα άκρα της επίθεσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, είναι και ο Άλαν Ρουίς. Ο 25χρονος Αργεντινός, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πριν από αρκετά χρόνια, αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το 2016 από την Κολόν, έδειξε τρομερά πράγματα στην Πορτογαλία, αλλά λόγω του άστατου χαρακτήρα του επέστρεψε δανεικός στην ομάδα της πατρίδος.

Στη Σπόρτινγκ θέλουν να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι, θα συζητήσουν ακόμα και την πώλησή του, εκτός από πιθανό νέο δανεισμό, με τη λογική να λέει πως δε θα έχουν… τρελές απαιτήσεις λόγω της πρόθεσης που υπάρχει να τον «ξεφορτωθούν».

Μάλιστα, το σημαντικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο παίκτης αρέσει και στον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ οι μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού ήδη έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία για τον Αργεντινό επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο για τον επιθετικό Ζιλ Ντίας της Μονακό δεν έχει καμία βάση, καθώς ο μάνατζέρ του, Ζορζ Μέντες, δε θεωρεί την Ελλάδα ελκυστικό προορισμό για τον πελ

Δύο στόπερ, Χατζισαφί και... άκυρο από Σιώπη

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο στόπερ πρώτης γραμμής το καλοκαίρι, έναν έμπειρο και έναν πιο ελπιδοφόρο, που πιθανότητα θα παλεύει για μια θέση με τον Παπ Αμπού Σισέ.

Εξάλλου, το δίδυμο με τους Μπιόρν Ένγκελς και Δημήτρη Νικολάου δείχνει να μην μπορεί να αποδώσει, ενώ όπως φαίνεται ο Βέλγος πολύ δύσκολα μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα. Όπως φαίνεται θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αν και δύσκολα θα καταφέρει να βρει καλή πρόταση, ή τουλάχιστον αυτή την πρόταση που θέλει ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει.

Στο μεταξύ, δύσκολη μοιάζει και η παραμονή του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αν και έχει «συμπάθειες» μέσα στην ομάδα, πολύ δύσκολα θα βρει… χώρο στο ρόστερ της νέας σεζόν, μιας και όποτε χρησιμοποιήθηκε δεν επέδωσε τα αναμενόμενα.

Σχετικά με το μέτωπο των δανεικών και τα σενάρια που θέλουν τον Μανώλη Σιώπη να ετοιμάζεται για μεταγραφή στο εξωτερικό, υπάρχει όντως μία βάση και αποδεικνύει κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, δηλαδή παίκτες που ανήκουν στους Πειραιώτες να μην επιλέγουν να γυρίσουν στο Λιμάνι, από τη στιγμή που δεν πήραν τις ευκαιρίες που ενδεχομένως άξιζαν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags