23/04/18 - 17:10

Βόμβες ΠΑΟΚ: «Αυτοί έβγαλαν την απόφαση της έφεσης» - Δεν τα παρατάει, τι ετοιμάζει

«Κεραυνοί» για τραμπούκους και δύο υπουργούς.

Sportdog Team
Βόμβες ΠΑΟΚ: «Αυτοί έβγαλαν την απόφαση της έφεσης» - Δεν τα παρατάει, τι ετοιμάζει
16.277views 0shares

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση από την Επιτροπή Εφέσεων που δικαιώνει την ΑΕΚ και απορρίπτει την προσφυγή τους για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάνει λόγο για απογοήτευση και αφήνει να εννοηθεί πως υπήρξαν πολιτικές πιέσεις, «φωτογραφίζοντας» τους Κοντονή και Βασιλειάδη!

Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη κίνησή τους, καθώς θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την ελπίδα να αλλάξει η απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ