Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισαν οι παίκτες στο Κορωπί!
| 2018-04-23 19:03:00

Νέο ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισαν οι παίκτες στο Κορωπί!

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισαν οι παίκτες στο Κορωπί!

Στα άκρα οι σχέσεις διοίκησης και ποδοσφαιριστών!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιήθηκαν από όσα άκουσαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν αποχή από τις προπονήσεις για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών εβδομάδων!

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού μίλησε σήμερα ενώπιον των παικτών στο Κορωπί, όμως τα λεγόμενά του δεν τους κάλυψαν. Έτσι, μετά από ομαδική συνεννόηση οι Πράσινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αποχή και η προπόνηση της Δευτέρας δεν πραγματοποιήθηκε.

Κατά την συνάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τους παίκτες, ο πρόεδρος της ομάδας μετέφερε την πρόταση της διοίκησης, η οποία προβλέπει να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα (30/4) άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθουν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, οι παίκτες διαφώνησαν και αντιπροτειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση απάντηση πως θα εξετάσει το αίτημά τους και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.

Αποφασίστηκε από τους παίκτες να μην προπονηθούν την Δευτέρα, αλλά και την Τετάρτη (την Τρίτη έχουν ρεπό). Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, εάν δεν πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή!

Όλα αυτά, ενώ θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό η δεύτερη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση των οφειλών στον Γιενς Βέμερ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags