Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Γαλανόπουλου για τα... αποδυτήρια και Μελισσανίδη! - «Έτσι το πήραμε άξια» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-23 22:01:00

Ατακάρες Γαλανόπουλου για τα... αποδυτήρια και Μελισσανίδη! - «Έτσι το πήραμε άξια» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες Γαλανόπουλου για τα... αποδυτήρια και Μελισσανίδη! - «Έτσι το πήραμε άξια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης της ΑΕΚ μιλά στο Sportdog.gr για το πρωτάθλημα.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό. Η Ένωση με το τρίποντο εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο και πανηγύρισε σε μία άτυπη φιέστα που έστησαν πάνω από 60.000 οπαδοί που κατέκλυσαν το στάδιο.

Το sportdog.gr συνάντησε τον νεαρό μέσο, έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Μιλώντας στην κάμερα ο 20χρονος παίκτης της Ένωσης περιέγραψε τα συναισθήματά του. «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα», είπε μεταξύ άλλων και ανέλυσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του παρέμειναν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, παρά τα όσα συνέβαιναν εξωαγωνιστικά.

Τον ρωτήσαμε αν συζητούσαν στα αποδυτήρια για την καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκείνος υποστήριξε, ότι δεν επηρεάστηκαν από την υπόθεση που ήταν σε εκκρεμότητα, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο.

Ο Γαλανόπουλος κλήθηκε να ξεχωρίσει το χαρακτηριστικότερο παιχνίδι της χρονιάς, ενώ στο τέλος του ζητήθηκε να εκμυστηρευτεί τι τους είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα αποδυτήρια.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλο στην κάμερα του sportdog.gr:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags