Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «κράξιμο» για Μάριν στην Αγγλία - «Κωμική βουτιά μετά από επαφή με τον διαιτητή»! (ΦΩΤΟ)
| 2018-04-23 23:42:00

Τρελό «κράξιμο» για Μάριν στην Αγγλία - «Κωμική βουτιά μετά από επαφή με τον διαιτητή»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρελό «κράξιμο» για Μάριν στην Αγγλία - «Κωμική βουτιά μετά από επαφή με τον διαιτητή»! (ΦΩΤΟ)

Μέχρι το Νησί έφτασε το συμβάν με τον ρέφερι Κατσικογιάννη!

Ο Μάρκο Μάριν του Ολυμπιακού φέρεται να κατέθεσε μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη, κατηγορώντας τον ότι τον έσπρωξε στο χθεσινό παιχνίδι του των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το συμβάν έφτασε μέχρι και την Αγγλία, αφού ο Γερμανός άσος έχει αγωνιστεί στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι.

Οι Άγγλοι μάλιστα κατηγορούν τον Μάριν για "θέατρο" στη φάση κάνοντας λόγο για "βουτιά" του διεθνούς άσου μετά από επαφή με τον διαιτητή και γράφοντας χαρακτηριστικά ότι "ντρόπιασε" τον εαυτό του!

Το δίκτυο BBC έχει τίτλο στο ρεπορτάζ του «Δείτε την κωμική βουτιά του πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μάριν» και τονίζει: «Δείτε τον πρώην άσο της Τσέλσι Μάρκο Μάριν να κάνει μια ασυνήθιστη βουτιά, σε ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Με το περιστατικό ασχολήθηκε και η Daily Mail, παρουσιάζοντάς το με τον εξής τίτλο: «Ο Μάρκο Μάριν βουτάει μετά από επαφή με τον διαιτητή, με την παλιά απογοήτευση της Τσέλσι να ντροπιάζει τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της σοκαριστικής ήττας του Ολυμπιακού από τον Απόλλωνα Σμύρνης».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags