Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό, όργιο φημών για μεταγραφή-βόμβα - Τι... ψήνει ο Μαρτίνς
| 2018-04-24 09:06:00

Νέα ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό, όργιο φημών για μεταγραφή-βόμβα - Τι... ψήνει ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό, όργιο φημών για μεταγραφή-βόμβα - Τι... ψήνει ο Μαρτίνς

Ξένος άσος μετράει μέρες στο Λιμάνι, απίστευτο πού θα πάει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «τσεκάρει» παίκτες και ο Αλμπέρτο Μποτία το εισιτήριο για την επιστροφή στην πατρίδα του... Τελειωμένος θεωρείται στο Λιμάνι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχασε κάθε στήριγμα στην ομάδα από τότε που έφυγε ο Οσκαρ Γκαρθία και πλέον, μετράει αντίστροφα το χρόνο για την αναχώρησή του από τον Πειραιά έπειτα από μια 4ετία παραμονής σε αυτό.

Ο έμπειρος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής από ένα ακόμα ματς των Ερυθρολεύκων (απέναντι στον Απόλλωνα), με τις φήμες να... οργιάζουν στην Ισπανία πως έχει δώσει εδώ και καιρό τα χέρια με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβάντε, Τίτο (κατά κόσμον Βιθέντε Μπλάνκο Σάντσεθ), για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν!   

Όπως αναφέρουν οι Ιβηρες, ο Τίτο έχει σε τεράστια εκτίμηση τις αθλητικές ικανότητες του Αλμπέρτο Μποτία και για το λόγο αυτόν προσπάθησε από τον Γενάρη να έρθει σε συμφωνία μαζί του, πετυχαίνοντας όπως φαίνεται να αποκτήσει τον πρώτο λόγο στο ενδεχόμενο μετακόμισης του παίκτη.

Σημαντική παράμετρος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να καταφέρει η Λεβάντε να διατηρηθεί στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου κι ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 18η του βαθμολογικού πίνακα, Λα Κορούνια.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάτι επίσημο στην υπόθεση πέρα από το γεγονός ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει πάψει να υπολογίζεται από τον Χρήστο Κόντη, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να κάνει αγγαρεία στις προπονήσεις του Ρέντη...

Οσον αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς, οι φήμες τον ήθελαν από την Παρασκευή στη Γαλλία για να «τσεκάρει» από κοντά παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντέστο. Εκτιμάται πως ο 48χρονος τεχνικός παρακολούθησε την Παρασκευή και το Σάββατο ματς και των δύο κατηγοριών του γαλλικού ποδοσφαίρου, που το πρόγραμμα των αγώνων ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Λογικά, τις επόμενες μέρες θα προκύψουν ονόματα και πιο εκτενή στοιχεία για τους παίκτες που είχε στο ο 48χρονος τεχνικός στο «στόχαστρο».

Όπως και να 'χει, ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι ξανά στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να δει από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Παναιτωλικό και μέχρι τότε είναι λογικό να θέλει να έχει μια όσο τον δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα των παικτών, που του έχει υποδείξει ως αξιόλογες περιπτώσεις ο Φρανσουά Μοντέστο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags