Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει... Κόκα ο Μαρτίνς - Eξτρέμ που κάνει θραύση o αντι-Μιραλάς! Πώς θα γίνει το deal (BINTEO)
| 2018-04-24 16:45:00

Παίρνει... Κόκα ο Μαρτίνς - Eξτρέμ που κάνει θραύση o αντι-Μιραλάς! Πώς θα γίνει το deal (BINTEO)

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει... Κόκα ο Μαρτίνς - Eξτρέμ που κάνει θραύση o αντι-Μιραλάς! Πώς θα γίνει το deal (BINTEO)

Ποιον στάμπαρε ο Πορτογάλος προπονητής, πόσα σκάει ο Μαρινάκης.

Τη... συνταγή του εύκολου γκολ αναζητά για τον Ολυμπιακό που θα «χτίσει» ο Πέδρο Μαρτίνς. Γι’αυτό και θέλει να έχει στις... υπηρεσίες του γκολτζήδες εξτρέμ, που να βρίσκουν δίχτυα πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι εκείνοι του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ είναι δεδομένο ότι έχει ζητήσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Στην ελληνοποίηση του ρόστερ, που οραματίζονται στον Ολυμπιακό, σέντερ φορ με τέτοια χαρακτηριστικά δεν υπάρχει και καθώς ούτε ο Φρανσουά Μοντέστο έχει ξεχωρίσει κάποιον κλασικό γκολτζή στη Γαλλία, θεωρείται βέβαιο πως για τη συγκεκριμένη θέση θα γίνει κάποιο... χατίρι στον 48χρονο Πορτογάλο και θα είναι εκείνος που θα επιλέξει τον εκλεκτό του για τη γραμμή κρούσης (ο οποίος θα συναγωνίζεται για τη θέση του βασικού με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, στην πιθανή περίπτωση που ο Ιρανός θα μείνει και φέτος την ομάδα). 

Στο πλαίσιο αυτό ακούγεται έντονα πως ο Μαρτίνς έχει πολύ ψηλά στη λίστα του έναν πρώην παίκτη του στη Ρίο Αβε. Ο λόγος για τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Χασάν ή απλώς, Κόκα, ο οποίος  έκανε... θραύση στη Λίγκα τη σεζόν 2014-15 υπό τις οδηγίες το νυν τεχνικού του Ολυμπιακού. Σημείωσε 12 γκολ σε 22 ματς και πήρε αμέσως μεταγραφή για την Μπράγκα αντί σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την αξία του να υπολογίζεται τώρα πως έχει διπλασιαστεί. Πάντως, φέτος ο Κόκα έχει χάσει τη θέση του βασικού στους Αρσεναλίστας και είναι σαφές πως ψάχνει κάτι νέο στην καριέρα του.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρία του διάσημου Ζόρζε Μέντες και ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει τους διαύλους για να συζητήσει με καλές προϋποθέσεις το ενδεχόμενο της απόκτησης του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος συνδυάζει στο παιχνίδι του όλα τα στοιχεία που αναζητά ο Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη στην κορυφή της επιθετικής γραμμής της ομάδας του! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags