Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Τι αποφάσισαν οι παίκτες
| 2018-04-24 17:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Τι αποφάσισαν οι παίκτες

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Τι αποφάσισαν οι παίκτες

Νέες επαφές την Τρίτη στο Τριφύλλι.

Προς επιστροφή στις προπονήσεις οδεύουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θυμίζουμε πως την Δευτέρα έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τα χρωστούμενα, ενώ σήμερα έχουν ρεπό.

Η κατάσταση πάντως φαίνεται να ομαλοποιείται, καθώς μετά τις νέες επαφές που υπήρξαν με τους παράγοντες του συλλόγου, κάλυψαν την απόσταση που χώριζε τους δύο πλευρές.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη και προφανώς θα αγωνιστούν κανονικά και κόντρα στον ΠΑΟΚ.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση είχε προτείνει αρχικά να καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει την παραπάνω εξέλιξη, τονίζοντας ότι οι παίκτες ανέστειλαν την αποχή τους για να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags