Facebook Pixel Sportdog.gr | H έκπληξη μεγατόνων που ετοιμάζει ο Μαρινάκης - Ποιον φέρνει να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό
| 2018-04-24 20:45:00

H έκπληξη μεγατόνων που ετοιμάζει ο Μαρινάκης - Ποιον φέρνει να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
H έκπληξη μεγατόνων που ετοιμάζει ο Μαρινάκης - Ποιον φέρνει να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό

«Ψαγμένη» επιλογή, δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις...

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία στο θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού διευθυντή.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες, πάντως, ο τεχνικός διευθυντής δεν θα είναι από την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε κουβέντα με τον Νίκο Νταμπίζα, όμως φαντάζει δύσκολο να υπάρξει συμφωνία με τον παλαίμαχο άσο των Ερυθρολεύκων. Θυμίζουμε ότι για τον Νταμπίζα παραμένει ανοικτή και η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ακούστηκε και το όνομα και το όνομα του Γρηγόρη Γεωργάτου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος άσος είναι πιθανότερο να αναλάβει άλλο πόστο, εάν και εφόσον επιστρέψει.

Αυτό που λέγεται έντονα για το νέο τεχνικό διευθυντή είναι ότι θα αποτελέσει όνομα-έκπληξη, ενώ τις τελευταίες ώρες γράφεται πως ο Κριστιάν Καρεμπέ ταξίδεψε στην Ισπανία για να κλείσει το θέμα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια καλή περίπτωση από Αγγλία, στην αγορά της οποίας ο Ολυμπιακός είναι ιδιαιτέρως ενεργός. 

Εξάλλου, λέγεται ότι οι βασικοί υποψήφιοι είναι, δεν έχουν το... βαρύ βιογραφικό, αλλά θεωρούνται περισσότερο «ψαγμένες» επιλογές. Μάλιστα, ο ένας μπορεί να είναι… αύριο το πρωί στην Αθήνα, αν και εφόσον το αποφασίσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο στο Λιμάνι παλεύουν περισσότερο τον δεύτερο -που θεωρούν καλύτερη λύση- αλλά ακόμη δεν είναι τόσο κοντά όσο ο πρώτος, ο οποίος παραμένει stand by.  

Πάντως, ακόμα κι αν ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι από την Αγγλία, θεωρείται πολύ πιθανό ότι οι Πειραιώτες θα «ψωνίσουν» στις μεταγραφές του καλοκαιριού από το Νησί. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποκτήσει τις κατάλληλες διασυνδέσεις στην Αγγλία μετά την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να τις αξιοποιήσει για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags