Facebook Pixel Sportdog.gr | «Περίεργη» απαίτηση από τον Ταϊλανδό, «άφωνοι» στον ΠΑΟ - «Παρέμβαση» ΠΑΟΚ, τι έγινε στο Κορωπί
| 2018-04-25 10:30:00

«Περίεργη» απαίτηση από τον Ταϊλανδό, «άφωνοι» στον ΠΑΟ - «Παρέμβαση» ΠΑΟΚ, τι έγινε στο Κορωπί

του Νίκου Στεργίου
«Περίεργη» απαίτηση από τον Ταϊλανδό, «άφωνοι» στον ΠΑΟ - «Παρέμβαση» ΠΑΟΚ, τι έγινε στο Κορωπί

Κάτι… βρωμάει πριν την κρίσιμη άφιξη, πού «κολλάει» ο Δικέφαλος;

Καμία σημαντική εξέλιξη δεν έχει προκύψει στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται, όπως έγινε γνωστό χθες από τον εν Ελλάδι εκπρόσωπό του, από την επόμενη Δευτέρα στην Αθήνα για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτή η συνάντηση, άλλωστε, αναμένεται να κρίνει και τα πάντα σχετικά με την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι κι αυτή πρέπει άπαντες να περιμένουν για να φανεί αν υπάρχουν πραγματικές ελπίδες να αλλάξει σελίδα η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το σημερινό δημοσίευμα που αποκαλύπτει την πρόθεση του Ταϊλανδού επενδυτή να βάλει άμεσα στην ΠΑΕ 6 εκατ. ευρώ, συν 4 εκατ. ευρώ από τον νυν ιδιοκτήτη, για να σωθεί ο σύλλογος και να ξεπεράσει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού, μοιάζει κάπως ακραίο σενάριο και δύσκολα υλοποιήσιμο, ενώ προκύπτουν δύο εύλογα ερωτήματα. 

Από τη μία, η «Pan Asia» δεν έχει πάρει στα χέρια της τις μετοχές της «πράσινης» ΠΑΕ, οπότε πώς θα προβεί σε μια τόσο μεγάλη... δωρεά και τι θα γίνει με αυτά τα χρήματα, αν και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο; Και από την άλλη, δε μοιάζει πιθανό ο νυν μεγαλομέτοχος να ρίξει τόσα χρήματα, αν και το έχει κάνει πολλές φορές μέσα στη σεζόν, από τη στιγμή που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση της ΠΑΕ.

Μοιάζει, λοιπόν, κάπως «περίεργη» αυτή η… απαίτηση από τον Ταϊλανδό μεγιστάνα, τη στιγμή, μάλιστα, που οι πρώτες τιμωρίες για τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός και, μάλιστα, για ποσά πολύ μικρά σε σχέση με την τεράστια επένδυση που -λέγεται ότι- προετοιμάζει για τους «πράσινους» η «Pan Asia».  

Προπόνηση λόγω… ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την απόφαση των παικτών να επιστρέψουν στις προπονήσεις, όλα δείχνουν ότι μέτρησε το γεγονός ότι ακολουθεί το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ και όχι τόσο οι νέες υποσχέσεις που έλαβαν από τη διοίκηση για πληρωμές.

Ένα ματς που θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα και αρκετοί «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και γιατί όχι να κερδίσουν μια μεταγραφή το καλοκαίρι. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που το sportdog.gr είχε... μυριστεί από τις προηγούμενες μέρες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags