Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα-ΣΟΚ για Πιεμπoνγκσάντ - Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη!
| 2018-04-25 20:00:00

Δημοσίευμα-ΣΟΚ για Πιεμπoνγκσάντ - Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-ΣΟΚ για Πιεμπoνγκσάντ - Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη!

Τί συμβαίνει με τον υποψήφιο αγοραστή του Παναθηναϊκού;

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό καθεστώς συζητήσεων για αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, καθώς η εταιρεία «Pan Asia» έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπό της, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρόσφατα απέκτησε άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, την Μουσκρόν από το Βέλγιο, όμως κατηγορείται για απάτη και μάλιστα οι Αρχές του Βελγίου αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνα για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, έτερη βελγική ομάδα, η Μαλίν, κατήγγειλε ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν αποτελεί παρά «βιτρίνα» και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας είναι το δίδυμο των ατζέντηδων ποδοσφαιριστών, Πίνι Ζάχαβι (από το Ισραήλ) και Φαλί Ραμαντάνι (από την ΠΓΔΜ).

Η εμπλοκή ξένων μάνατζερ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ομάδων απαγορεύεται από την βελγική νομοθεσία. Έτσι, η υπόθεση ερευνάται, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας De Tijd υπό τον τίτλο «Δικαστική έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν», στο οποίο επισημαίνεται ότι ο Ταϊλανδός προσπαθεί να αγοράσει και τον «ουσιαστικά χρεοκοπημένο» Παναθηναϊκό με ένα παρεμφερές επενδυτικό σχήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags