Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει φωτιές ο Χατσερίντι, αποκάλυψη που τρελαίνει κόσμο - «Μίλησα με Σάκχοφ και μου είπε...»!
| 2018-04-26 14:40:00

Ανάβει φωτιές ο Χατσερίντι, αποκάλυψη που τρελαίνει κόσμο - «Μίλησα με Σάκχοφ και μου είπε...»!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανάβει φωτιές ο Χατσερίντι, αποκάλυψη που τρελαίνει κόσμο - «Μίλησα με Σάκχοφ και μου είπε...»!

Ο Ουκρανός «ογκόλιθος» αποκλειστικά στο sportdog.gr.

Ο Γιεβγέν Χατσερίντι μίλησε στο sportdog.gr σχετικά με το μέλλον του και τα σενάρια που κυκλοφορούν για επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο.

Ο Ουκρανός αμυντικός στην αποκλειστική συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Δικέφαλο και τόνισε πως περιμένει μία συγκεκριμένη πρόταση από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει για την ώρα καμία συμφωνία.

Παράλληλα, ο Χατσερίντι μιλώντας στο sportdog.gr τόνισε πως το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του θα αποχωρήσει από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ αποκάλυψε ότι έχει μάθει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη από τον Σάκχοφ

Είναι αλήθεια πως έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ;

Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο συζητήσεις. Γνωρίζω το ενδιαφέρον τους, αλλά ως τώρα είναι προφορικό. Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Προφανώς όταν υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση, τότε θα το συζητήσουμε. Δεν έχω υπογράψει κάτι.

Η προοπτική του ΠΑΟΚ σε ενδιαφέρει;

Υπάρχουν θέματα προς συζήτηση, δεν είναι απλά τα πράγματα. Πρέπει να μάθω περισσότερα πράγματα για τον σύλλογο, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του κτλ.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες προερχόμενοι από το ουκρανικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Σημαίνει κάτι αυτό για σένα;

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Εχεις μιλήσει με τον Σάκχοφ;

Ναι, μου έχει μεταφέρει πολύ ωραία πράγματα για την πόλη και τον σύλλογο και μου τόνισε πως ο σύλλογος θέτει συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερους στόχους.

Ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, θα φύγεις από την Ντιναμό στο τέλος της σεζόν;

Ναι, 100% σίγουρο είναι αυτό.

Και τι προτιμάς, να μείνεις στο ουκρανικό πρωτάθλημα ή να συνεχίσεις στο εξωτερικό;

Χωρίς συζήτηση να συνεχίσω εκτός συνόρων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags