Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρώνει ο Τίγρης: Νέο «μπαμ» μετά τον Αλμπάνη - «Ναι» από τον παίκτη, του βάζουν «τρικλοποδιά»;
| 2018-04-26 17:00:00

Σαρώνει ο Τίγρης: Νέο «μπαμ» μετά τον Αλμπάνη - «Ναι» από τον παίκτη, του βάζουν «τρικλοποδιά»;

Sportdog Team
Σαρώνει ο Τίγρης: Νέο «μπαμ» μετά τον Αλμπάνη - «Ναι» από τον παίκτη, του βάζουν «τρικλοποδιά»;

Στα σκαριά μία ακόμα κίνηση της ΑΕΚ από τη Super League. Όλο το ρεπορτάζ!

 

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να «τιμήσει» την εγχώρια αγορά αυτό το καλοκαίρι και ήδη φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, αυτή δεν αναμένεται η μοναδική κίνηση της Ένωσης από τη Super League για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.
 
Όπως λέγεται και όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές στο παρελθόν, οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει στο «μάτι» την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο.
 
Ο 24χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αναμένεται να γίνει κίνηση, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται και όσο είναι, για παράδειγμα, του Χρήστου Αλμπάνη.
 
Πάντως, στην Ένωση πιστεύουν πολύ στην ολοκλήρωση και της συγκεκριμένης μεταγραφής, παρόλο που το όνομα του παίκτη είναι αρκετά… hot. Κι αυτό γιατί φέρονται να έχουν εξασφαλίσει ήδη το «ναι» του ποδοσφαιριστή.
 
Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, δεν το κρύβει κι αυτό είναι το μεγαλύτερο «ατού» που διαθέτει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το deal, όταν θα αρχίσει τις επίσημης συζητήσεις με τον Πανιώνιο.
 
Πάντως, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο κρατούν και κάποιες επιφυλάξεις, μιας και δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς την «κυανέρυθρη» διοίκηση. Στην ΑΕΚ, δηλαδή, κρατούν χαμηλά την μπάλα και δεν ανακοινώνουν τίποτα, αν δεν πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Εξάλλου, ο παίκτης δεν έχει ρήτρα και η Ένωση θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον Πανιώνιο, αν θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Έλληνα άσο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags