Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξυπνη βόμβα από Μαρτίνς με τρελό ταλέντο - Έγινε το πρώτο «τσεκ», αποκάλυψη τώρα!
| 2018-04-26 23:35:00

Έξυπνη βόμβα από Μαρτίνς με τρελό ταλέντο - Έγινε το πρώτο «τσεκ», αποκάλυψη τώρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξυπνη βόμβα από Μαρτίνς με τρελό ταλέντο - Έγινε το πρώτο «τσεκ», αποκάλυψη τώρα!

Ποιον «βλέπει» ο Πορτογάλος για τα χαφ; Το sportdog.gr κάτι μυρίστηκε…

Όπως σας γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε τελευταία την αναμέτρηση Πόρτο-Σετούμπαλ, προκειμένου να «τσεκάρει» υποψήφιους στόχους ενόψει της ενίσχυσης που επίκεται στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει λόγο στις μεταγραφές του καλοκαιριού και πως θα προτείνει παίκτες από την αγορά της πατρίδας του, την οποία γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως έμαθε, λοιπόν, το sportdog.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Ντραγκάο» ξεχώρισε την περίπτωση του Αντρέ Πεντρόσα των φιλοξενούμενων. Πρόκειται για παίκτη μόλις 21 ετών που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά κατά περίσταση και ως στόπερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να τον δει ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς είναι εκτός πλάνων για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σετούμπαλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο δε σημαίνει κιόλας ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του. Βρίσκεται, πάντως, ψηλά στις προτιμήσεις του κόουτς και δεν αποκλείεται να είναι μέσα στις επιλογές που θα προτείνει στη διοίκηση, όταν γίνει η συζήτηση για τον σχεδιασμό του «νέου Ολυμπιακού».

Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να πάρει τον Αντρέ Πεντρόσα και στην Γκιμαράες, κάτι που σημαίνει ότι εκτιμάει απεριόριστα τις ικανότητές του, ενώ αγωνίζεται σε μια θέση που ο τεχνικός των πρωταθλητών έχει διακρίνει ότι απαιτείται άμεση ενίσχυση, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να προκύψουν αρκετές αποχωρήσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής (δεδομένα Οτζίτζα Οφόε, Γκιγιόμ Ζιλέ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags