Facebook Pixel Sportdog.gr | Είδηση-βόμβα από τον ΠΑΟ για τον Ταϊλανδό - Ηχηρό όνομα η πρώτη «μεταγραφάρα» του Ζαχάβι!
| 2018-04-27 10:50:00

Είδηση-βόμβα από τον ΠΑΟ για τον Ταϊλανδό - Ηχηρό όνομα η πρώτη «μεταγραφάρα» του Ζαχάβι!

του Νίκου Στεργίου
Είδηση-βόμβα από τον ΠΑΟ για τον Ταϊλανδό - Ηχηρό όνομα η πρώτη «μεταγραφάρα» του Ζαχάβι!

Τι «βγαίνει» για το μεγάλο deal, ποιον «φέρνει» ο διάσημος ατζέντης;

Η αγωνία έχει αγγίξει το κόκκινο στον Παναθηναϊκό, καθώς η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παίρνει συνεχώς αναβολή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
 
Αρχικά, οι πληροφορίες έλεγαν για την προσεχή Δευτέρα, εν συνέχεια γράφτηκε ότι ο ερχομός του επίδοξου σωτήρα του Τριφυλλιού θα αναβληθεί για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και, πλέον, αυτό που λέγεται είναι ότι θα φτάσει στην Ελλάδα, όταν και εφόσον θα είναι όλα έτοιμα για τις υπογραφές, ενώ σηματοδοτείται ως καταληκτική ημερομηνία η… 15η Μαϊου.  
 
Αισιοδοξία και Ραμαντάνι
 
Πάντως, παρόλο αυτά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως το deal θα ολοκληρωθεί επιτυχώς κι αυτό προκύπτει προφανώς μέσα από τις τηλεφωνικές επαφές που φέρεται να έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ όλο αυτό το διάστημα.
 
Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο επενδυτικό σχήμα υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο, ο γνωστός μάνατζερ, Φάλι Ραμανατάνι, ο οποίος αποτελεί άμεσο συνεργάτη του Πίνι Ζαχάβι.  
 
Αποχή και ΠΑΟΚ
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή μέρα κρίνεται πολύ κρίσιμη, αφού οι παίκτες αναμένουν να πληρωθούν τα μισά οφειλόμενα του Δεκεμβρίου (70%). Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή στις αρχές της εβδομάδας.
 
Αν, λοιπόν, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν πάει στο Κορωπί με τις αποδείξεις πληρωμών, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά, υπάρχουν «φωνές» εντός της ομάδας για να μην κατέβουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αν και το ενδεχόμενο αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά, πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο ματς της σεζόν που οι παίκτες δε θέλουν να το χάσουν, κοινώς να φανούν προς τα έξω.
 
Δεν αποκλείεται, όμως, από Δευτέρα να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, μιας και οι «πράσινοι» έχουν χάσει την υπομονή τους και σκοπεύουν να πιέσουν αφόρητα την κατάσταση, προσπαθώντας να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν μέχρι το τέλος της σεζόν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags