Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Θα πληρώσει ο Μαρινάκης τον ΠΑΟ για παικταρά; - Πώς θα γίνει το «μπαμ», όλο το ρεπορτάζ
| 2018-04-27 12:00:00

Απίστευτο: Θα πληρώσει ο Μαρινάκης τον ΠΑΟ για παικταρά; - Πώς θα γίνει το «μπαμ», όλο το ρεπορτάζ

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Θα πληρώσει ο Μαρινάκης τον ΠΑΟ για παικταρά; - Πώς θα γίνει το «μπαμ», όλο το ρεπορτάζ

Άγριο παρασκήνιο με τους δύο αιωνίους, κίνηση-ματ από τους Πειραιώτες;

Μπορεί το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο να συντηρείται στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, ωστόσο στην πραγματικότητα παραμένει μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό δεν οφείλεται σίγουρα στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε προβλέψει και είχε βάλει ρήτρα (λέγεται για 2,5 εκατ. ευρώ) για την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα για άλλη ομάδα της Super League.
 
Αν τον θελήσουν, άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» και σε συνεργασία πάντα με την πλευρά του παίκτη, θα μπορούσε να βρεθεί κάποιο «παραθυράκι» που θα επιτρέψει στον Βραζιλιάνο να γυρίσει στη χώρα μας, χωρίς να χρειασθεί να δαπανηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό για χάρη του Τριφυλλιού. Και θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον σε αυτό το ενδεχόμενο ποια θα είναι η αντίδραση των «πράσινων» και πόσο θα το κυνηγήσουν για να πάρουν χρήματα από τη ρήτρα που φέρεται να υπάρχει.
 
Στην ουσία το μεγάλο πρόβλημα στην υπόθεση είναι οικονομικό και αφορά κυρίως τις απαιτήσεις του Ροντρίγκο Μολέντο. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος στόπερ είπε (μόλις τον περασμένο Γενάρη) «όχι» σε 2,5 εκατ. ευρώ που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 2,5 ετών συν πριμ υπογραφής που πραγματικά ήταν τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα. Πώς, επομένως, τώρα θα ρίξει το κασέ του κάτω από τις 700-800.000 ευρώ για χάρη του Ολυμπιακού; Τη στιγμή, μάλιστα, που στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει ενόψει της νέας σεζόν μείωση του μπάτζετ και σκοπεύουν να μην κάνουν τα μεγάλα «ανοίγματα» του παρελθόντος.  
 
Αυτό, λοιπόν, είναι το μεγάλο «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεραστεί για να μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή του πρώην «πράσινου» άσου στο Λιμάνι, ενώ θα πρέπει ακόμα να προσθέσουμε πως δεν είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που αποχώρησε μόλις πριν λίγους μήνες λόγω οικογενειακού προβλήματος.
 
Από την άλλη, βέβαια, για να το παλεύουν στον Πειραιά και το όνομα του Βραζιλιάνου να παίζει καθημερινά τόσο δυνατά στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, σημαίνει πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας (προφανώς από τον Γενάρη, όταν υπήρχε η φήμη συμφωνίας ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο «αιωνίων») και προφανώς ελπίδες να βρεθεί η «χρυσή τομή».
 
Αν και την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός εξετάζει για τα στόπερ και την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, τον Πέδρο Ενρίκε (ή Πεδράο) της Γκιμαράες που μπορεί να αποκτηθεί με πολύ μικρότερο συμβόλαιο από τον Ροντρίγκο Μολέντο.
 
Επιβεβαίωση για Ανσαριφάρντ
 
Στο μεταξύ, η δήλωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ για το μέλλον, όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης («θα αποφασίσω μετά το Μουντιάλ τι θα κάνω»), επιβεβαιώνει στην ουσία αυτό που έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το sportdog.gr, ότι, δηλαδή, στο Λιμάνι περιμένουν καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον Ιρανό φορ.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη ήδη δουλεύει τη μεταγραφή του πελάτη του και θεωρείται πολύ πιθανό το προσεχές καλοκαίρι ο παίκτης να πουληθεί και, μάλιστα, σε πολύ καλύτερη τιμή σε σχέση με το ποσό που οι Πειραιώτες έδωσαν στον Πανιώνιο για να τον αγοράσουν (περίπου 800.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags