Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με Λουτσέσκου και όλα «στον αέρα» - Τα ματς-φωτιά, «παίζει» κι αλλού ο Ρουμάνος
| 2018-04-27 13:15:00

Ανατροπή με Λουτσέσκου και όλα «στον αέρα» - Τα ματς-φωτιά, «παίζει» κι αλλού ο Ρουμάνος

του Λάζαρου Γεωργίδη
 Ανατροπή με Λουτσέσκου και όλα «στον αέρα» - Τα ματς-φωτιά, «παίζει» κι αλλού ο Ρουμάνος

Γιατί... αγχώνεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ; «Υπάρχει» Πούκι;

Επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, παρά το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη για να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Αν και στην πραγματικότητα, δεν έχει συμφωνηθεί ανανέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά αλλαγή των όρων του αρχικού συμβολαίου, όσον αφορά το οικονομικό αλλά και τη χρονική διάρκεια.
 
Το συγκεκριμένο γεγονός ενδεχομένως να εντάσσεται στη λογική που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ότι ο σχεδιασμός θα  «τρέξει» μετά τον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που τονίστηκε και επίσημα χθες στο σενάριο που κυκλοφόρησε ότι Δικέφαλος του Βορρά «έκλεισε» τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης. «Οι μεταγραφές μετά από τις 13 Μαϊου», είπαν από την Τούμπα και πιθανότητα τότε θα κλείσει και τυπικά και το θέμα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 
Πάντως, κάποιες «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι αν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί ξανά στην Αθήνα, στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων, και παράλληλα δεν καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στην Ένωση, ο οποίος είναι ο μοναδικός μεγάλος στόχος που έχει απομείνει για τη φετινή σεζόν, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων σχετικά με την παραμονή του Ρουμάνου κόουτς.

Το σενάριο, πάντως, μοιάζει για την ώρα κάπως ακραίο, ωστόσο τίποτα δε θα μπορούσε να αποκλειστεί, ειδικά αν η χρονιά κλείσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι Ραζβάν Λουτσέσκου απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης και δεν είναι εύκολο να έρθουν τα πάνω-κάτω (είναι επαναλαμβανόμενες τον τελευταίο καιρό οι δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπό του για το «καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα» και τους «χαμένους βαθμούς που στέρησαν από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»), τη στιγμή, μάλιστα, που συντηρείται το ενδιαφέρον της Σαχτάρ, το οποίο είναι υπαρκτό, αν και ο Ρουμάνος προτιμάει στην παρούσα φάση να παραμείνει στον Δικέφαλο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό δύσκολα θα αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του 49χρονου τεχνικού.
 
Τι «παίζει» με Πούκι
 
Όσον αφορά τα μεταγραφικά και ένα όνομα που παραμένει «ζωντανό» στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα, τον Τεέμου Πούκι της Μπρόντμπι, λέγεται ότι είναι «κλεισμένος» και… στάντ μπάι από τον ΠΑΟΚ (όπως και ο Πέδρο Κόντε), ωστόσο στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει.

Όντως υπάρχει στα υπόψιν του Δικεφάλου ο Φινλανδός φορ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό οι επαφές για να θεωρείται «τελειωμένη» μεταγραφή. Κάτι που ισχύει δεδομένα για τον Ζίφκο Ζίβκοβιτς, παρά τις σχετικές διαψεύσεις από ΠΑΕ και ποδοσφαιριστή...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags