Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίσιμες ώρες για τον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ - Τι επιδιώκουν στο Τριφύλλι για να μην υποβιβαστεί!
| 2018-04-27 13:40:00

Κρίσιμες ώρες για τον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ - Τι επιδιώκουν στο Τριφύλλι για να μην υποβιβαστεί!

Sportdog Team
Κρίσιμες ώρες για τον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ - Τι επιδιώκουν στο Τριφύλλι για να μην υποβιβαστεί!

Πολύ δύσκολες στιγμές για τους Πράσινους...

Μετά την απόρριψη των προσφυγών του Παναθηναϊκού από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Γενς Βέμερ, οι Πράσινοι πρέπει να αποπληρώσουν όλο το χρέος τους προς τον Γερμανό για να πάρουν πίσω το δεύτερο -3 και να γλιτώσουν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται κρίσιμες επαφές ανάμεσα στο Τριφύλλι και την πλευρά του Γερμανού αμυντικού, προκειμένου να επέλθει ένας διακανονισμός και να αποφευχθεί η καταστροφή στο πράσινο στρατόπεδο.

Πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι και να οριστικοποιηθεί η αφαίρεση του δεύτερου -3, μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" με τον Βέμερ, προκειμένου να μην έρθει και νέα αφαίρεση βαθμών, που αυτόματα θα σημαίνει... υποβιβασμός.

Τέλος, σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, στις 4 Μαϊου αναμένεται στην Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για να συζητήσει απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο για την πράσινη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags